Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Zaboravili ste lozinku?
Nisam još registriran
Korištenjem sadržaja Usporedi.hr-a, to jest samim pristupanjem korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja portala i prihvaća koristiti sadržaj ovog portala isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Komentirati mogu svi registrirani korisnici. Brišu se komentari koji sadrže vrijeđanje, psovanje, prepucavanje, razgovore o temama koje nisu vezane za rad i sadržaj ovog portala, spominjanje administratora te VELIKA SLOVA (bez obzira na njihov sadržaj). Nakon 2 upozorenja brišemo korisnika. Usporedi.hr će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga ovog portala na zadovoljstvo korisnika. Usporedi.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja i korištenja ovog portala u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama ili kada su korisnici o njima obaviješteni.
Registracija
X

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke.

Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.