Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Foto i video oprema
 • Autor
  Milan D.
 • Posljednji komentirao
  Matko P.
 • Broj komentara
  4

Zdravo, kupio bih DSLR fotoaparat i sad me zanima jeli bolji NIKON D3300 ili CANON 600D ? U kojeg je bolja kvaliteta videa i kvaliteta slike? Lijep pozdrav! :)

Odgovori

Nikon ima bolji senzor - bolji je u mraku i jači dinamički raspon, ali je loše riješen po pitanju upravaljanja u video modu - Canon je za video bolji.

Odgovori

Moze li ijedan snimati usporeni snimak??

Odgovori

Nikon D3300 može snimati fhd video pri 60fps tako da će video izgledati ok kada se uspori na 30 fps... Ako se ide raditi još sporiji slow-motion do 120fps slika će izgledati ok ali će se vidjeti trzanje...Canon 600D je tu infreriorniji i snima maksimalno 30fps pri fhd. Inače tu je usporedba specifikacija http://www.usporedi.hr/usporedba/fotoaparati/nikon-d3300/canon-600d

Odgovori

Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.