Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Općenito
 • Autor
  Matko P.
 • Posljednji komentirao
  Matko P.
 • Broj komentara
  1

Poruke na usporedi.hr forumu predstavljaju isključivo stavove i mišljenja autora poruka, a ne portala usporedi.hr, njegovih zaposlenika ili moderatora i administratora foruma. usporedi.hr ne odgovara za sadržaj poruka niti za stavove iznesene u njima. Usprkos predanom radu moderatora, moguće je da na usporedi.hr forumu ostanu postovi koji krše pravila foruma. Da bi se takve poruke uklonile potrebno je obavijestiti moderatore/administratore. U slučaju objave protuzakonitih postova, oštećena strana može tužiti autora poruke. To trebaju znati i autori poruka i oni koji se osjećaju oštećeni tim porukama. usporedi.hr forum je dužan po dostavi sudskog ili policijskog naloga (i samo po dostavi istih) dati podatke po kojima se može utvrditi identitet autora poruka. Savjete iz postova drugih korisnika koristite na vlastitu odgovornost. Na usporedi.hr forumu anonimni korisnici slobodno objavljuju u mediju koji je javan i svima dostupan. Moguće je da anonimni korisnik zloupotrijebi svoje pravo na anonimno objavljivanje i svojim objavama našteti ugledu drugih fizičkih i pravnih osoba. Oštećena osoba može prijaviti takve zlonamjerne objave i zahtijevati njihovo brisanje uz obrazloženje (neistina, kleveta, otkrivanje privatnosti...). U takvim situacijama usporedi.hr forum daje prednost neanonimnoj osobi pred anonimnom i uvažiti će argumentirano obrazloženje i obrisati postove koji joj štete ugledu. To ne znači da će se automatski brisati svi prijavljeni postovi. Kritički, ali objektivni i korektno napisani postovi korisnika na forumu će vjerojatno ostati (zavisi od obrazloženja). Oštećene osobe imaju pravo na korištenje repliku odnosno mogu argumentirano demantirati neistinite navode i dati točnu informaciju u topicu. Anonimni autor kojem su obrisani postovi može zahtijevati vraćanje obrisanih postova, ali se pritom mora odreći anonimnosti i stajati iza svojih navoda stvarnim identitetom koji može dati ili javno ili ga ostaviti administraciji koja ga je dužna držati tajnim, osim u slučaju sudskog ili policijskog naloga.

Odgovori

Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.