Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Općenito
 • Autor
  Matko P.
 • Posljednji komentirao
  Matko P.
 • Broj komentara
  1

Poruke na usporedi.hr forumu predstavljaju isključivo stavove i mišljenja autora poruka, a ne portala usporedi.hr, njegovih zaposlenika ili moderatora i administratora foruma. usporedi.hr ne odgovara za sadržaj poruka niti za stavove iznesene u njima. Usprkos predanom radu moderatora, moguće je da na usporedi.hr forumu ostanu postovi koji krše pravila foruma. Da bi se takve poruke uklonile potrebno je obavijestiti moderatore/administratore. U slučaju objave protuzakonitih postova, oštećena strana može tužiti autora poruke. To trebaju znati i autori poruka i oni koji se osjećaju oštećeni tim porukama. usporedi.hr forum je dužan po dostavi sudskog ili policijskog naloga (i samo po dostavi istih) dati podatke po kojima se može utvrditi identitet autora poruka. Savjete iz postova drugih korisnika koristite na vlastitu odgovornost. Na usporedi.hr forumu anonimni korisnici slobodno objavljuju u mediju koji je javan i svima dostupan. Moguće je da anonimni korisnik zloupotrijebi svoje pravo na anonimno objavljivanje i svojim objavama našteti ugledu drugih fizičkih i pravnih osoba. Oštećena osoba može prijaviti takve zlonamjerne objave i zahtijevati njihovo brisanje uz obrazloženje (neistina, kleveta, otkrivanje privatnosti...). U takvim situacijama usporedi.hr forum daje prednost neanonimnoj osobi pred anonimnom i uvažiti će argumentirano obrazloženje i obrisati postove koji joj štete ugledu. To ne znači da će se automatski brisati svi prijavljeni postovi. Kritički, ali objektivni i korektno napisani postovi korisnika na forumu će vjerojatno ostati (zavisi od obrazloženja). Oštećene osobe imaju pravo na korištenje repliku odnosno mogu argumentirano demantirati neistinite navode i dati točnu informaciju u topicu. Anonimni autor kojem su obrisani postovi može zahtijevati vraćanje obrisanih postova, ali se pritom mora odreći anonimnosti i stajati iza svojih navoda stvarnim identitetom koji može dati ili javno ili ga ostaviti administraciji koja ga je dužna držati tajnim, osim u slučaju sudskog ili policijskog naloga.

Odgovori

Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.