Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Mobiteli
 • Autor
  Milan D.
 • Posljednji komentirao
  Matko P.
 • Broj komentara
  6
 • kamere na s818 travnja, 16:00
 • Mobiteli
 • Milan D.
 • Matko P.
 • 6

Pozdrav vidim da se priča da Samsung ima novi senzor u kameri. Vidim da na gsm areni sve isto. Pa kakva je razlika u tim senzorima i dali se može onda očekivati bolja kvaliteta slike na Galaxy S8 osobito kada se ide u veći zoom kao npr kod Iphone 7 Plus koji je tamo bolji od S7? Hvala puno na odgovoru i pomoći 🙂

Odgovori

S8 ima bolje procesuiranje slike, pa iako je senzor isti, fotke će biti nešto bolje ;)

Odgovori

unaprijeđen je softver pa zbog toga

Odgovori

Na Galaxy S8/S8+ je nešto bolja prednja kamera nego S7 i S7 edge. Stražnje kamere su iste na prethodnoj i sadašnjoj verziji Galaxyja, dakle ista leća isti senzor, samo što je unaprijeđen sotver tako da bi ekspozicija i dinamički raspon trebali biti možda za dlaku bolji u novoj generaciji. Što se tiće iPhone 7 Plus on po tehničkim specifikacijama ima čak malo manji senzor, ali iPhone već dugo ima najbolju softversku obradu slike na samom uređaju i zato daje najbolje fotke... Imat ćemo uskoro S8/S8+ pa ćemo ga usporediti u više uvjeta s kamerom na iPhone 7 Plus...

Odgovori

Samo znači zbog boljeg softvera na mobiteli Iphone 7 Plus radi bolje slike?! Imam oba mobitela doma i definitivno Iphone radi bolje slike! Pitanje je dai Samsung moze sta popraviti i jer ima kakvih najava?! :)

Odgovori

Još od iPhone 5 i 5S je Apple imao jako dobru obradu slike, softverski jel. Razlog tomu je što Apple sam proizvodi i softver i hardver, dok npr Samsung proizvodi hardver (kameru) a softver radi Google pa ga Samsung nadograđuje onda je očito taj proces za dlaku lošiji od onoga kako ga radi samostalno Apple. Nevjerojatno, ali samo zbog softvera, fotke na iPhoneu su malo bolje...

Odgovori

Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.