Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Adata SU900 SSD disk odsad i s 2TB pohrane
Disk dolazi s petogodišnjim jamstvom i dodatnom opremom za ugradnju
Adata, proizvođač memorijskih komponenti za računala i druge prateće opreme, nedavno je proširila svoju ponudu SATA SSD diskova SU900. Tako najnoviji model ima čak 2TB memorije i druge korisne dodatke.
Disk je kompatibilan sa svim prijenosnicima i PS4 konzolama

SU900 nudi 3D MLC NAND flash memoriju visoke kvalitete, koristi kontroler SMI 2258 te ima kapacitet do 2 TB potpomognut SLC predmemorijskim međuspremnikom te DRAM predmemorijom. Za integritet podataka kod modela SU900 zaduženi su LDPC ispravljanje pogrešaka, oblikovanje podataka, ujednačavanje trošenja i RAID modul. Ovaj disk ima brzinu čitanja od 560 MB/s i pisanja 525 MB/s.

Flash modul pogona SU900 jest 3D MLC (višerazinska ćelija) visoke kvalitete koji osigurava povećanu pouzdanost, dug vijek trajanja i performanse. Zahvaljujući ADATA-inom sortiranju i kontroli kvalitete, SU900 ima vrijednost TBW (ukupno zapisanih bajtova) do 800 TB te MTBF (prosječno vrijeme prije kvara) od 2.000.000 sati.

SU900 nudi znatno bolje performanse od mehaničkih pogona

SU900 podržava oblikovanje podataka, ujednačavanje trošenja i RAID modul. Ima i pametni LDPC ECC (kod za ispravljanje pogrešaka u sklopu provjere pariteta niske gustoće) za uklanjanje većine mogućih pogrešaka u podacima. Tako SU900 nudi znatno bolje performanse od mehaničkih pogona, ali je i dugoročno eksponencijalno pouzdaniji. 

Standardna visina od 7 mm i format 2,5-inčnog pogona SU900 odgovarat će svakom ultrabooku, prijenosnom računalu i konzoli PS4/PS4 Pro, te s njim u pakiranju dolazi razmaknica od 2,5 mm i nosač od 3,5 inča, što će olakšati glatku izmjenu prilikom nadogradnje. SU900 pokriven je petogodišnjim jamstvom, a kad će se pojaviti na našem tržištu i po kojoj cijeni, zasad nije poznato.

.

Više o temi Adata

Komentari (0)
Pročitano (430)
ADATA predstavila liniju XPG GAMMIX proizvoda
Xtreme Performance Gear ili XPG robna je marka tvrtke ADATA koja nudi PC hardver visokih performansi. Proizvodi XPG prolaze ADATA-inu strogu metodologiju testiranja A+ kojom se osiguravaju najviši standardi radi superiorne stabilnosti proizvoda i performansi. XPG nudi igračima, entuzijastima i overclockerima izvanredno iskustvo koje je najbolje doživjeti uz postavke na maksimumu.
19.7.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.