Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Epson predstavio nove ITS pisače
Pet modela odlikuje se brzinom i novim opcijama
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
Svi pisači Epson Ink Tank System se odlikuju bzinom ispisa od 10 do 18 listova u minuti, jamstvom od 30 do 50 tisuća listova (ili 12 mjeseci), povezivošću putem Wi-Fija ili aplikacije Epson Connect

Prva dva modela (L605 i L1455) su višefunkcijski pisači s funkcijom obostranog ispisa do A3 formata, koji funkcioniraju bez tintnih patrona. Naime, u paketu s uređajima dolaze bočice s tintom od 70 ml koje su dostatne za ispisivanje 11.000 listova. L1455 se još odlikuje i funkcijom skeniranja dokumenata na A3 formatu.

Modeli L382, L386 i L486 se mogu pohvaliti ispisom fotografija bez ruba, opcijom Multi-copy (kopiranje jedne stranice u neograničenom broju primjeraka) te ispisom 13.000 crno-bijelih i 6500 listova u boji s priloženim bočicama s tintom.

Uređaji se na našem tržištu već mogu pronaći po cijenama od 1950 kuna za L382, 2340 kuna za L386, 2720 kuna za L486, 2840 kuna za L605 i 8845 kuna za L1455.

.

Više o temi Epson

Komentari (0)
Pročitano (542)
Vezani proizvodi
Epson predstavio softver za upravljanje ispisom
Epson je predstavio Print Admin, softver za upravljanje ispisom. Ovo rješenje omogućuje poduzećima da poboljšaju sigurnost dokumenata te da nadziru troškove ispisa i skeniranja. Upotreba Epson Print Admina je intuitivna, a proizvod je osmišljen za upravljanje na daljinu.
16.10.2016.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson PaperLab 2017. dolazi u Europu
Epson će sljedeće godine po prvi puta Europi predstaviti sustav PaperLab. To će se dogoditi na sajmu CeBIT u Hannoveru, koji traje od 20. do 24. ožujka.
19.11.2016.
Epson ima dva brza prijenosna skenera
Epson ima dva brza prijenosna poslovna skenera, WorkForce DS-310 i DS-360W. Skeneri su toliko maleni da stanu u torbu ili ladicu, a imaju i mnoštvo drugih kvalitetnih mogućnosti.
13.12.2016.
Epson SC-P5000 je novi fotoprinter za umjetnike
Na tržište je stigao novi 17-inčni fotoprinter Epson SC-P5000. Ovaj je uređaj konstruiran za ispis probnih otisaka i umjetničkih reprodukcija. Ovo je zasad jedini pisač na tržištu koji dolazi s ljubičastom tintom, a tu je i mnoštvo drugih opcija.
6.1.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.