Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Epson predstavio nove ITS pisače
Pet modela odlikuje se brzinom i novim opcijama
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
Svi pisači Epson Ink Tank System se odlikuju bzinom ispisa od 10 do 18 listova u minuti, jamstvom od 30 do 50 tisuća listova (ili 12 mjeseci), povezivošću putem Wi-Fija ili aplikacije Epson Connect

Prva dva modela (L605 i L1455) su višefunkcijski pisači s funkcijom obostranog ispisa do A3 formata, koji funkcioniraju bez tintnih patrona. Naime, u paketu s uređajima dolaze bočice s tintom od 70 ml koje su dostatne za ispisivanje 11.000 listova. L1455 se još odlikuje i funkcijom skeniranja dokumenata na A3 formatu.

Modeli L382, L386 i L486 se mogu pohvaliti ispisom fotografija bez ruba, opcijom Multi-copy (kopiranje jedne stranice u neograničenom broju primjeraka) te ispisom 13.000 crno-bijelih i 6500 listova u boji s priloženim bočicama s tintom.

Uređaji se na našem tržištu već mogu pronaći po cijenama od 1950 kuna za L382, 2340 kuna za L386, 2720 kuna za L486, 2840 kuna za L605 i 8845 kuna za L1455.

.

Više o temi Epson

Komentari (0)
Pročitano (837)
Vezani proizvodi
Epson predstavio softver za upravljanje ispisom
Epson je predstavio Print Admin, softver za upravljanje ispisom. Ovo rješenje omogućuje poduzećima da poboljšaju sigurnost dokumenata te da nadziru troškove ispisa i skeniranja. Upotreba Epson Print Admina je intuitivna, a proizvod je osmišljen za upravljanje na daljinu.
16.10.2016.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson PaperLab 2017. dolazi u Europu
Epson će sljedeće godine po prvi puta Europi predstaviti sustav PaperLab. To će se dogoditi na sajmu CeBIT u Hannoveru, koji traje od 20. do 24. ožujka.
19.11.2016.
Epson ima dva brza prijenosna skenera
Epson ima dva brza prijenosna poslovna skenera, WorkForce DS-310 i DS-360W. Skeneri su toliko maleni da stanu u torbu ili ladicu, a imaju i mnoštvo drugih kvalitetnih mogućnosti.
13.12.2016.
Epson SC-P5000 je novi fotoprinter za umjetnike
Na tržište je stigao novi 17-inčni fotoprinter Epson SC-P5000. Ovaj je uređaj konstruiran za ispis probnih otisaka i umjetničkih reprodukcija. Ovo je zasad jedini pisač na tržištu koji dolazi s ljubičastom tintom, a tu je i mnoštvo drugih opcija.
6.1.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.