Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
GoPro u okviru pilot programa isporučio prve kamere Fusion
GoPro je pažljivo odabrao pilot partnere među više od 20.000 podnositelja zahtjeva
Kompanija GoPro, Inc. je u okviru pilot projekta isporučila prve kamere Fusion produkcijskim odjelima i stručnjacima zaduženim za kreiranje digitalnog sadržaja korištenjem sferičnih kamera te kamera koje snimaju u 360 stupnjeva.
Među prvim korisnicima GoPro 5.2K sferne kamere su, između ostalog, sportski klub Golden State Warriors

GoPro je pažljivo odabrao pilot partnere među više od 20.000 podnositelja zahtjeva, kako bi najbolje pokazao mogućnosti korištenja kamere Fusion – od medija koji se bave vijestima, prognozom vremena i sportom, pa sve do pojedinaca koji video zapise koriste kako bi najbolje prenijeli iskustva sa svojih putovanja.

 Anthony Holland Parkin, voditelj VR odjela kompanije Getty Images, rekao je: "Uzbuđeni smo što će naši fotografi i videografi imati priliku isprobati kameru Fusion. Raznolik raspon sadržaja koji proizvodimo - od izvještavanja s „crvenog tepiha“ do snimanja „udarnih“ vijesti - omogućuje našim korisnicima pristup informacijama koje su prije bile nedostupne i jedva čekamo vidjeti kako će Fusion poboljšati našu ponudu."

Proces prijave programa GoPro Fusion Pilot ostaje otvoren, a GoPro očekuje da će kasnije ovog ljeta uključiti još više pilot partnera u program.

 

Predstavljanje kamere Fusion očekuje se do kraja 2017., a više detalja vezano uz cijene i tehničke specifikacije bit će dostupne tijekom predstavljanja.

 

Za više informacija vezano uz kameru Fusion, posjetite GoPro’s blog, The Inside Line, a za prijave u sklopu pilot programa posjetite: https://gopro.com/fusion.

Ante Glavurdić
21.7.2017.
Komentari (0)
Pročitano (324)
GoPro popravio Karmu, a Hero6 je u planovima
GoPro je prošle godine zadesila loša karma. Istoimeni dronovi su padali s neba kao sjekire, kasnila je proizvodnja kamera Hero5, a morali su i otpuštati zaposlenike. No, kako zasad stvari stoje, sve navedeno je krenulo u pozitivnom pravcu.
10.2.2017.
GoPro spašava proizvodnju kamera otpuštanjem radnika
GoPro je krenuo u restrukturiranje svog poslovanja kako bi spasio proizvodnju i prodaju svojih kamera, proizvoda po kojima je općepoznat u svijetu. To je samo posljedica dugogodišnjeg lošeg poslovanja, na koje su se dodale i neke nezgode s njihovim dronovima.
7.12.2016.
GoPro povlači Karmu s tržišta
Loša karma zadesila je Karmu, najnoviji i jedini model drona iz GoProa. Naime, dron je povučen s tržišta zbog ozbiljnog kvara koji utječe na sigurnost pilota, ali može izazvati i teška oštećenja samog stroja.
11.11.2016.
GoPro Hero4 Session: nova inačica popularne kamere
GoPro Launches HERO4 Session: the Smallest, Lightest and Most Convenient GoPro, Yet 50% Smaller and 40% Lighter – HERO4 Session Combines Ultra-Compact Waterproof Design with Easy One-Button Control for Simple Yet Powerful Life-Capture Solution
8.8.2015.
Nova akcijska kamera Genius Life-Shot FHD300
Genius, proizvođač periferija za računala, predstavio je novu Life-Shot FHD300 nosivu Wi-Fi kameru minijaturnih dimenzija koja će pretpostavljamo, s povoljnijom cijenom konkurirati GoPro akcijskoj kameri.
20.12.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.