Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Iskon ponudio optiku i posebne ponude
Najbrža i najstabilnija Internet tehnologija dostupna je u 15 hrvatskih gradova
Usluga optičkog pristupa internetu otprije je bila dostupna Iskonovim poslovnim korisnicima. Vodeći alternativni operator sada dovodi optiku i do kućnih pragova, te uz to nudi neke popuste i pogodnosti.

Uz novu jesensku akciju, Iskon je na svojim stranicama predstavio dugo očekivanu novost – optički pristup internetu za kućanstva (FttH). Najbrža i najstabilnija Internet tehnologija dostupna je u 15 hrvatskih gradova. „Danas više nije potrebno naglašavati prednosti optičkog interneta u domu. Riječ je o najkvalitetnijoj dostupnoj tehnologiji, koju naši Iskonovci već neko vrijeme priželjkuju.“, pojašnjava predsjednik Uprave Krešimir Madunović. „Trenutno ponuđena FttH brzina će nastaviti rasti, no već sada premašuje potrebe najzahtjevnijih kućanstava s umreženim računalima, pametnim telefonima i televizorima, obiteljima, online radnicima, gamerima, učenicima.“, zaključuje.

Slavlje tehnologija: Plati mini, surfaj maksi brzinom!

Cijene paketa tijekom aktualne jesenske akcije kreću seveć od 189,15 kuna, koliko iznosi solo internet u paketu „Fiber 80“ brzine 80/40 Mbps

Godinu dana nakon uvođenja FttB pristupa (optika do zgrade), FttH (optika do kuće) je novitet u ponudi dostupnih tehnologija iz Iskona. Osim toga, operator je uveo i promjene u načinu pružanja usluga na ADSL (5-10 Mbps) i VDSL (20-50 Mbps) tehnologijama. Plati mini, surfaj maksi! je novi koncept predstavljen u jesenskoj akciji. Korisnici sada plaćaju minimalnu, a dobivaju maksimalnu brzinu koju njihova linija može podnijeti: „Na primjeru našeg VDSL internet paketa, to bi značilo da će korisnik plaćati brzinu 20 Mbps, a surfati do 50 Mbps. Razlika je značajna i u ADSL paketima, u kojima se plaća 5 Mbps, a surfa brzinom do 10 Mbps. Iskonovcima propuštamo najveću brzinu koju njihova linija podržava iuvjereni smo da će im se to svidjeti.“

Tisućaši ponovno u akciji

Prilikom potpisivanja novog ili produljenja postojećeg ugovora možete iskoristiti iznos od 1.000 kuna za neki od gadgeta u webshopu

Maksimalna brzina nije jedina novost u jesenskoj ponudi. Iskon svoje korisnike ponovno pretvara u tisućaše, na način da im prilikom potpisivanja novog ili produljenja postojećeg ugovora „predaje“ i iznos od 1.000 kuna, koji se može iskoristiti za potrošnju u Iskon.Webshopu (krajem rujna u ponudu stiže i iPhone7) ili kao popust na iznos mjesečne naknade za trajanja ugovora. „Osvježeni internet je zvijezda naše ponude za tisućaše, no to ne znači da smo zanemarili ostale usluge. U Labu već radimo na inovacijama vezanim uz Iskon.TV, koji će postati potpuno individualiziran i prilagođen korisniku.“, najavljuje Madunović. Iz Laba je ovog ljeta već „izašao“ Iskon.Smarthome, prvo hrvatsko rješenje za upravljanje domom na daljinu s rasprodanim early bird zalihama. Osnovnom setu senzora (centralna jedinica, nadzorna kamera, senzor pokreta, vlage i temperature te pametna utičnica) uskoro se pridružuju privlačne pametne žarulje te pametni termostat za regulaciju topline u domu.

.

Više o temi Iskon.

Komentari (0)
Pročitano (964)
Pametna kuća: Iskon.Smarthome
Iskon je danas, u prostorijama dućana Croatian designer superstore predstavio inovaciju nastalu u Iskon Labu, gdje iskonovci "kuhaju" ideje iz bliske budućnosti. Iskon.Smarthome predstavili su Iskonov predsjednik uprave Saša Kramar, članovi uprave Krešimir Madunović i Boris Drilo, te Ivan Runje i ambasador uređaja Damir Sabol.
31.5.2016.
Prva TV reklama u Hrvatskoj snimljena mobitelom
Nova ponuda iz Iskona korisnicima donosi uštedu od 1.000 kuna na pakete superbrzog interneta i televizije. Ova akcija traje slijedeća dva mjeseca, a za nju su Iskonovci snimili i seriju reklamnih TV spotova "I bogati plaču" što je prva u Hrvatskoj reklama snimljena pametnim telefonom!
8.3.2016.
Iskonstrukcije – domaća online DIY zajednica
DIY (do-it-yourself tj. napravi sam) je jedna od najpopularnijih zimskih pretraživačkih kategorija na internetu i pokret koji nikad ne jenjava. Čak 96% ispitanih Hrvata se barem jednom okušalo u „Napravi sam“ projektu, bilo da se radilo o popravku, redizajnu ili izradi nečega od početka. Sada postoji i centralno online mjesto za DIY projekte i praktične savjete.
17.12.2015.
Iskovnov superbrzi internet sada je dostupan u cijeloj Hrvatskoj
Nakon što je u portfelj uvrstio internet brzine do 30 i 50 Mbps u većim gradovima, Iskon je proširio njihovu dostupnost na cijelu Hrvatsku. Osim superbrzog iskustva surfanja, to znači još stabilniju vezu i mogućnost gledanja sadržaja na više TV prijamnika, ponajprije jer se "upload" prenje i do 10 Mbps.
1.10.2015.
Vipnet predstavio nove internet pakete
Vipnet je na press konferenciji predstavio nove pakete fiksnih internet i TV usluga. Novosti nisu prevelike kao što cijene nisu posebno niske, ali zahtjevne korisnike radovati će maksimalna brzina od 120 Mbit/s.
30.3.2015.
Proljetna ponuda iz Iskon laba
Ovog je proljeća s Iskonom moguće birati između popularne opcije probnog perioda ili 24-mjesečnog popusta na uslugu, uz nove brzine interneta koje idu do 50 Mbps u downloadu i 10 Mbps u uploadu.
2.3.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.