Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Iskon ponudio optiku i posebne ponude
Najbrža i najstabilnija Internet tehnologija dostupna je u 15 hrvatskih gradova
Usluga optičkog pristupa internetu otprije je bila dostupna Iskonovim poslovnim korisnicima. Vodeći alternativni operator sada dovodi optiku i do kućnih pragova, te uz to nudi neke popuste i pogodnosti.

Uz novu jesensku akciju, Iskon je na svojim stranicama predstavio dugo očekivanu novost – optički pristup internetu za kućanstva (FttH). Najbrža i najstabilnija Internet tehnologija dostupna je u 15 hrvatskih gradova. „Danas više nije potrebno naglašavati prednosti optičkog interneta u domu. Riječ je o najkvalitetnijoj dostupnoj tehnologiji, koju naši Iskonovci već neko vrijeme priželjkuju.“, pojašnjava predsjednik Uprave Krešimir Madunović. „Trenutno ponuđena FttH brzina će nastaviti rasti, no već sada premašuje potrebe najzahtjevnijih kućanstava s umreženim računalima, pametnim telefonima i televizorima, obiteljima, online radnicima, gamerima, učenicima.“, zaključuje.

Slavlje tehnologija: Plati mini, surfaj maksi brzinom!

Cijene paketa tijekom aktualne jesenske akcije kreću seveć od 189,15 kuna, koliko iznosi solo internet u paketu „Fiber 80“ brzine 80/40 Mbps

Godinu dana nakon uvođenja FttB pristupa (optika do zgrade), FttH (optika do kuće) je novitet u ponudi dostupnih tehnologija iz Iskona. Osim toga, operator je uveo i promjene u načinu pružanja usluga na ADSL (5-10 Mbps) i VDSL (20-50 Mbps) tehnologijama. Plati mini, surfaj maksi! je novi koncept predstavljen u jesenskoj akciji. Korisnici sada plaćaju minimalnu, a dobivaju maksimalnu brzinu koju njihova linija može podnijeti: „Na primjeru našeg VDSL internet paketa, to bi značilo da će korisnik plaćati brzinu 20 Mbps, a surfati do 50 Mbps. Razlika je značajna i u ADSL paketima, u kojima se plaća 5 Mbps, a surfa brzinom do 10 Mbps. Iskonovcima propuštamo najveću brzinu koju njihova linija podržava iuvjereni smo da će im se to svidjeti.“

Tisućaši ponovno u akciji

Prilikom potpisivanja novog ili produljenja postojećeg ugovora možete iskoristiti iznos od 1.000 kuna za neki od gadgeta u webshopu

Maksimalna brzina nije jedina novost u jesenskoj ponudi. Iskon svoje korisnike ponovno pretvara u tisućaše, na način da im prilikom potpisivanja novog ili produljenja postojećeg ugovora „predaje“ i iznos od 1.000 kuna, koji se može iskoristiti za potrošnju u Iskon.Webshopu (krajem rujna u ponudu stiže i iPhone7) ili kao popust na iznos mjesečne naknade za trajanja ugovora. „Osvježeni internet je zvijezda naše ponude za tisućaše, no to ne znači da smo zanemarili ostale usluge. U Labu već radimo na inovacijama vezanim uz Iskon.TV, koji će postati potpuno individualiziran i prilagođen korisniku.“, najavljuje Madunović. Iz Laba je ovog ljeta već „izašao“ Iskon.Smarthome, prvo hrvatsko rješenje za upravljanje domom na daljinu s rasprodanim early bird zalihama. Osnovnom setu senzora (centralna jedinica, nadzorna kamera, senzor pokreta, vlage i temperature te pametna utičnica) uskoro se pridružuju privlačne pametne žarulje te pametni termostat za regulaciju topline u domu.

.

Više o temi Iskon.

Komentari (0)
Pročitano (1348)
Pametna kuća: Iskon.Smarthome
Iskon je danas, u prostorijama dućana Croatian designer superstore predstavio inovaciju nastalu u Iskon Labu, gdje iskonovci "kuhaju" ideje iz bliske budućnosti. Iskon.Smarthome predstavili su Iskonov predsjednik uprave Saša Kramar, članovi uprave Krešimir Madunović i Boris Drilo, te Ivan Runje i ambasador uređaja Damir Sabol.
31.5.2016.
Prva TV reklama u Hrvatskoj snimljena mobitelom
Nova ponuda iz Iskona korisnicima donosi uštedu od 1.000 kuna na pakete superbrzog interneta i televizije. Ova akcija traje slijedeća dva mjeseca, a za nju su Iskonovci snimili i seriju reklamnih TV spotova "I bogati plaču" što je prva u Hrvatskoj reklama snimljena pametnim telefonom!
8.3.2016.
Iskonstrukcije – domaća online DIY zajednica
DIY (do-it-yourself tj. napravi sam) je jedna od najpopularnijih zimskih pretraživačkih kategorija na internetu i pokret koji nikad ne jenjava. Čak 96% ispitanih Hrvata se barem jednom okušalo u „Napravi sam“ projektu, bilo da se radilo o popravku, redizajnu ili izradi nečega od početka. Sada postoji i centralno online mjesto za DIY projekte i praktične savjete.
17.12.2015.
Iskovnov superbrzi internet sada je dostupan u cijeloj Hrvatskoj
Nakon što je u portfelj uvrstio internet brzine do 30 i 50 Mbps u većim gradovima, Iskon je proširio njihovu dostupnost na cijelu Hrvatsku. Osim superbrzog iskustva surfanja, to znači još stabilniju vezu i mogućnost gledanja sadržaja na više TV prijamnika, ponajprije jer se "upload" prenje i do 10 Mbps.
1.10.2015.
Vipnet predstavio nove internet pakete
Vipnet je na press konferenciji predstavio nove pakete fiksnih internet i TV usluga. Novosti nisu prevelike kao što cijene nisu posebno niske, ali zahtjevne korisnike radovati će maksimalna brzina od 120 Mbit/s.
30.3.2015.
Proljetna ponuda iz Iskon laba
Ovog je proljeća s Iskonom moguće birati između popularne opcije probnog perioda ili 24-mjesečnog popusta na uslugu, uz nove brzine interneta koje idu do 50 Mbps u downloadu i 10 Mbps u uploadu.
2.3.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.