Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Isprobali smo: Epson L605 multifunkcijski pisač
Pisač, skener i fotokopirni uređaj u jednom
Epson L605 je multifunkcijski pisač sa provjerenom Epsonom tehnologijom spremnika za tintu, primarno zamišljen za velik broj ispisa u kućnim ili uredskim uvjetima.
Pisač dolazi s dva seta bočica boje, koje daju oko 12.000 ispisanih stranica

Ako se već niste susreli sa Epsonovim printerima sa bočicama, objasnit ćemo ukratko o čemu se radi. Kod većine inkjet pisača mijenja se, u pravilu, cijeli cartridge - dakle i spremnik sa bojom i ispisna glava, pri čemu je kapacitet spremnika relativno malen - za samo 300-700 stranica ovisno o uređaju. Kod Epsonovih Ink Tank pisača kupuju se samo bočice sa tintom od kojih svaka sadrži dovoljno tinte za oko 6000 stranica i koštaju samo oko pedesetak kuna po komadu. 

No to nije sve; upravo model L605 na našem tržištu dolazi sa dva seta bočica u kutiji, dakle oko 12.000 ispisanih stranica bez ikakve brige. Epsonovi Ink Tank pisači su savršeni odabir za redovno ispisivanje u velikim količinama.

Opcija Auto duplex olakšava obostrano ispisivanje lista papira

L605 donosi i jednu novost koju bismo posebno istaknuli i koja do sad nije bila dostupna u Ink Tank modelima, a riječ je o Auto duplexu odnosno samostalnom ispisu na obje stranice istog lista. Riječ je o funkciji koja znatno olakšava ispisivanje dokumenata i potpuno eliminira mogućnost pogrešnog ručnog umetanja listova za ispis na pozadinu; znamo da znate o čemu pričamo, svima nam se to dogodilo više nego jednom.

Uz printanje, L605 ima ugrađen i skener te funkciju kopiranja, a zahvaljujući prednjem LCD zaslonu za prikaz osnovnih postavki moguće je samostalno korištenje bez spajanja na računalo ili instaliranja softvera. Osim USB-a, na pozadini se nalazi i mrežni konektor, a ugrađen je i Wi-Fi, što L605 čini upravo savršenim za laku integraciju u uredima gdje više korisnika redovno ispisuje na jednom uređaju.

Spomenimo još samo da postoji i model L655 koji je u svemu identičan predstavljenom modelu, ali dodatno ima ugrađen i faks-uređaj te automatski umetač listova na skeneru..

.

Više o temi Epson, pisači

Komentari (0)
Pročitano (959)
Vezani proizvodi
Epson predstavio nove ITS pisače
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
3.11.2016.
ITS kalkulatorom izračunajte potrošnju boje svog pisača
Epson je osmislio online kalkulator koji omogućava korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača drugih proizvođača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba ispisa.
21.1.2017.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson u Zagrebu predstavio drugu generaciju Ink Tank pisača
Epson je jučer u Zagrebu predstavio nove modele Ink Tank pisača koji korisnicima po prvi puta omogućuju ispis na formatima do A3+ (329 mm x 483 mm). Pod motom „The Future of Business Printing“ (Budućnost poslovnog ispisa) javnosti su predstavljeni pisači L1800 i L1300 na kojima korisnici mogu ispisivati dokumente i fotografije po niskoj cijeni.
27.6.2014.
Skupe zamjenske tinte odlaze u zaborav
Korporacija Seiko Epson objavila je kako je kumulativna globalna prodaja Epsonovih pisača visokog kapaciteta (Ink Tank System) dostigla 20 milijuna jedinica.
17.4.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.