Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
ITS kalkulatorom izračunajte potrošnju boje svog pisača
Saznajte bacate li novac trošenjem tinte svog pisača
Epson je osmislio online kalkulator koji omogućava korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača drugih proizvođača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba ispisa.
Kalkulator uspoređuje podatke o potrošnji Epsonovih pisača s onima najprodavanijih laserskih i tintnih pisača 

Epsonov online kalkulator posebno može pomoći korisnicima u trenutku kupovine novog pisača, kada treba uzeti u obzir ne samo cijenu samog uređaja već i trošak njegova korištenja. Po tome bi Epsonovi ITS pisači trebali biti najefikasniji, jer oni dolaze zajedno s količinom tinte dovoljnom za ispis tijekom dvije godine u originalnom pakiranju. 

Online kalkulator jednostavan je za korištenje, sa samo tri koraka. Potrebno je unijeti podatke o mjesečnom prosječnom broju ispisanih stranica, ukupnom trajanje korištenja pisača te eventualnom korištenju XL patrona s tintom. Temeljem tih podataka kalkulator uspoređuje ITS pisače s 20 najprodavanijih modela, laserskih ili tintnih, u regiji u kojoj živi korisnik.

Rezultati su prikazani jasno, s uvidom u ukupnu cijenu vlasništva, trošak ispisa jedne stranice te trošak ispisa 500 stranica. U svakom usporednom testu kalkulator navodi i prosječne podatke na tržištu pisača te tako postiže još veću transparentnost rezultata. Na mrežnom odredištu navedene su i pune specifikacije koje objašnjavaju metodologiju na kojoj se temelje kalkulacije.

.

Više o temi Epson.

Komentari (0)
Pročitano (669)
Vezani proizvodi
Epson predstavio nove ITS pisače
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
3.11.2016.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson u Zagrebu predstavio drugu generaciju Ink Tank pisača
Epson je jučer u Zagrebu predstavio nove modele Ink Tank pisača koji korisnicima po prvi puta omogućuju ispis na formatima do A3+ (329 mm x 483 mm). Pod motom „The Future of Business Printing“ (Budućnost poslovnog ispisa) javnosti su predstavljeni pisači L1800 i L1300 na kojima korisnici mogu ispisivati dokumente i fotografije po niskoj cijeni.
27.6.2014.
Epson predstavlja prve A3+ Ink Tank pisače
Epson je u svoju liniju Ink Tank (ITS) pisača uvrstio dva nova modela, prve ITS uređaje koji ispisuju na A3+ format. Model L1300 je ITS A3+ pisač s četiri boje namijenjen ispisu u uredima, agencijama, te za arhitekte, dizajnere, trgovine, obrazovne institucije, po niskoj cijeni i bez komplikacija.
3.6.2014.
Ink Tank revolucija: zamjenske tinte u bočicama
Kvaliteta jeftinih pisača (printera) danas je itekako pristupačna većini korisnika. Ne bi nas čudilo ako uskoro budu dijelili printer uz veći paket praška za rublje. Međutim, cijena tinti je tolika da je korištenje običnog printera neisplativo u dužem vremenskom razdoblju.  Rješenje za povoljan ispis bi moglo biti u bočicama s tintom iz kojih sami nadolijevate tintu u pisač.
24.1.2013.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.