Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
ITS kalkulatorom izračunajte potrošnju boje svog pisača
Saznajte bacate li novac trošenjem tinte svog pisača
Epson je osmislio online kalkulator koji omogućava korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača drugih proizvođača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba ispisa.
Kalkulator uspoređuje podatke o potrošnji Epsonovih pisača s onima najprodavanijih laserskih i tintnih pisača 

Epsonov online kalkulator posebno može pomoći korisnicima u trenutku kupovine novog pisača, kada treba uzeti u obzir ne samo cijenu samog uređaja već i trošak njegova korištenja. Po tome bi Epsonovi ITS pisači trebali biti najefikasniji, jer oni dolaze zajedno s količinom tinte dovoljnom za ispis tijekom dvije godine u originalnom pakiranju. 

Online kalkulator jednostavan je za korištenje, sa samo tri koraka. Potrebno je unijeti podatke o mjesečnom prosječnom broju ispisanih stranica, ukupnom trajanje korištenja pisača te eventualnom korištenju XL patrona s tintom. Temeljem tih podataka kalkulator uspoređuje ITS pisače s 20 najprodavanijih modela, laserskih ili tintnih, u regiji u kojoj živi korisnik.

Rezultati su prikazani jasno, s uvidom u ukupnu cijenu vlasništva, trošak ispisa jedne stranice te trošak ispisa 500 stranica. U svakom usporednom testu kalkulator navodi i prosječne podatke na tržištu pisača te tako postiže još veću transparentnost rezultata. Na mrežnom odredištu navedene su i pune specifikacije koje objašnjavaju metodologiju na kojoj se temelje kalkulacije.

.

Više o temi Epson.

Komentari (0)
Pročitano (406)
Vezani proizvodi
Epson predstavio nove ITS pisače
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
3.11.2016.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson u Zagrebu predstavio drugu generaciju Ink Tank pisača
Epson je jučer u Zagrebu predstavio nove modele Ink Tank pisača koji korisnicima po prvi puta omogućuju ispis na formatima do A3+ (329 mm x 483 mm). Pod motom „The Future of Business Printing“ (Budućnost poslovnog ispisa) javnosti su predstavljeni pisači L1800 i L1300 na kojima korisnici mogu ispisivati dokumente i fotografije po niskoj cijeni.
27.6.2014.
Epson predstavlja prve A3+ Ink Tank pisače
Epson je u svoju liniju Ink Tank (ITS) pisača uvrstio dva nova modela, prve ITS uređaje koji ispisuju na A3+ format. Model L1300 je ITS A3+ pisač s četiri boje namijenjen ispisu u uredima, agencijama, te za arhitekte, dizajnere, trgovine, obrazovne institucije, po niskoj cijeni i bez komplikacija.
3.6.2014.
Ink Tank revolucija: zamjenske tinte u bočicama
Kvaliteta jeftinih pisača (printera) danas je itekako pristupačna većini korisnika. Ne bi nas čudilo ako uskoro budu dijelili printer uz veći paket praška za rublje. Međutim, cijena tinti je tolika da je korištenje običnog printera neisplativo u dužem vremenskom razdoblju.  Rješenje za povoljan ispis bi moglo biti u bočicama s tintom iz kojih sami nadolijevate tintu u pisač.
24.1.2013.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.