Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Jednostavnija e-trgovina uz MasterCard i Microsoft
MasterCard u suradnji s Microsoftom pojednostavljuje e-trgovinu diljem svijeta
MaterCard i Microsoft udružili snage kako bi razvili platformu pomoću koje će poslovni subjekti maksimizirati online i mobilnu prodaju.

MasterCard i Microsoft najavili suradnjiu u okviru koje će korisnicima Microsoft Dynamicsa osigurati jednostavno i sigurno plaćanje online

Simplify Commerce, raznolika, sigurna i nevjerojatno jednostavna platforma za plaćanje u oblaku, pomaže poslovnim subjektima u razvoju maksimiziranjem online i mobilne prodaje. Uz ovu suradnju korisnici Microsoft Dynamicsa će koristiti jedan sustav koji povezuje planiranje i prodaju što će osigurati više prednosti. Jedna od njih jest jednostavna integracija koja omogućuje poslovnim subjektima jednostavno dodavanje plaćanja u Dynamics AX, kako bi počeli prihvaćati i upravljati plaćanjima online. Osim toga, redovitim ažuriranjima će korisnici biti u tijeku s najnovijim dostignućima u industriji plaćanja – od najnaprednije sigurnosti do regulatornih protokola. Zahvaljujući integraciji, automatski će primati koordinirana MasterCard i Microsoft ažuriranja.

Simplify Commerce MasterCarda sad je integriran s rješenjem Microsoft Dynamics AX na 13 tržišta

Simplify Commerce osigurava povezivost kompanija koje ugovaraju prihvat kartica diljem svijeta, pa se subjekti mogu geografski širiti bez poteškoća prilikom plaćanja. Simplify Commerce će u nadolazećim tjednima biti dostupan preko softvera Microsoft Dynamics AX u 13 zemalja: SAD-u, Australiji, Kanadi, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Islandu, Irskoj, Meksiku, Novom Zelandu, Južnoafričkoj Republici, Nizozemskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, uz plan širenja tržišta. Simplify Commerce samo je jedan od načina na koje MasterCard pomaže poslovnim subjektima u razvoju. Tu su i pomoć pri upravljanju tijekom novca i rastu prodaje preko niza rješenja i savjeta kreiranih kako bi zadovoljili svakodnevne poslovne zahtjeve – učinkovito poslovanje te brzo, sigurno i jednostavno plaćanje usluga i proizvoda. Za partnere Microsofta koji implementiraju Dynamics AX ovo predstavlja inovativno rješenje za plaćanja online i preko pozivnih centara.

.

Više o temi MasterCard.


Komentari (0)
Pročitano (678)
Sve više kupujemo online preko mobitela
Rezultati istraživanja MasterIndex kompanije MasterCard pokazuju da razvoj modernih tehnologija uistinu potiče evoluciju kupnje i plaćanja te da Hrvati prate najnovije trendove u industriji.
17.6.2016.
Dostava gadgeta u roku 2h na području Zagreba
Od sada u roku dva sata od narudžbe možete gledati novi TV u Vašem dnevnom boravku, ili telefonirati s novim mobitelom. Sancta Domenica je naime proširila uslugu dostave gabaritne robe, po sistemu „ključ u ruke“ koji osigurava bezbrižnu logistiku kod kupnje velikih i teških kućanskih uređaja.
9.6.2016.
Mastercard robotom Pepper mijenja prodavača
Mastercardova aplikacija Masterpass već je dostupna na svim pametnim uređajima, a proširenje dostupnosti na inteligentne robote trebalo bi dodatno unaprijediti načine trgovanja
24.5.2016.
Metronet postao Microsoft partner za rješenja u oblaku
Zajedničkom konferencijom za novinare Microsoft Hrvatska i Metronet telekomunikacije d.d. obilježile su početak partnerskog odnosa u pružanju "cloud" usluga i rješenja za poslovne korisnike kroz svoju trgovinu aplikacija - Cloudmarket.hr.
4.11.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.