Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Jednostavnija e-trgovina uz MasterCard i Microsoft
MasterCard u suradnji s Microsoftom pojednostavljuje e-trgovinu diljem svijeta
MaterCard i Microsoft udružili snage kako bi razvili platformu pomoću koje će poslovni subjekti maksimizirati online i mobilnu prodaju.

MasterCard i Microsoft najavili suradnjiu u okviru koje će korisnicima Microsoft Dynamicsa osigurati jednostavno i sigurno plaćanje online

Simplify Commerce, raznolika, sigurna i nevjerojatno jednostavna platforma za plaćanje u oblaku, pomaže poslovnim subjektima u razvoju maksimiziranjem online i mobilne prodaje. Uz ovu suradnju korisnici Microsoft Dynamicsa će koristiti jedan sustav koji povezuje planiranje i prodaju što će osigurati više prednosti. Jedna od njih jest jednostavna integracija koja omogućuje poslovnim subjektima jednostavno dodavanje plaćanja u Dynamics AX, kako bi počeli prihvaćati i upravljati plaćanjima online. Osim toga, redovitim ažuriranjima će korisnici biti u tijeku s najnovijim dostignućima u industriji plaćanja – od najnaprednije sigurnosti do regulatornih protokola. Zahvaljujući integraciji, automatski će primati koordinirana MasterCard i Microsoft ažuriranja.

Simplify Commerce MasterCarda sad je integriran s rješenjem Microsoft Dynamics AX na 13 tržišta

Simplify Commerce osigurava povezivost kompanija koje ugovaraju prihvat kartica diljem svijeta, pa se subjekti mogu geografski širiti bez poteškoća prilikom plaćanja. Simplify Commerce će u nadolazećim tjednima biti dostupan preko softvera Microsoft Dynamics AX u 13 zemalja: SAD-u, Australiji, Kanadi, Danskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Islandu, Irskoj, Meksiku, Novom Zelandu, Južnoafričkoj Republici, Nizozemskoj i Ujedinjenom Kraljevstvu, uz plan širenja tržišta. Simplify Commerce samo je jedan od načina na koje MasterCard pomaže poslovnim subjektima u razvoju. Tu su i pomoć pri upravljanju tijekom novca i rastu prodaje preko niza rješenja i savjeta kreiranih kako bi zadovoljili svakodnevne poslovne zahtjeve – učinkovito poslovanje te brzo, sigurno i jednostavno plaćanje usluga i proizvoda. Za partnere Microsofta koji implementiraju Dynamics AX ovo predstavlja inovativno rješenje za plaćanja online i preko pozivnih centara.

.

Više o temi MasterCard.


Komentari (0)
Pročitano (984)
Sve više kupujemo online preko mobitela
Rezultati istraživanja MasterIndex kompanije MasterCard pokazuju da razvoj modernih tehnologija uistinu potiče evoluciju kupnje i plaćanja te da Hrvati prate najnovije trendove u industriji.
17.6.2016.
Dostava gadgeta u roku 2h na području Zagreba
Od sada u roku dva sata od narudžbe možete gledati novi TV u Vašem dnevnom boravku, ili telefonirati s novim mobitelom. Sancta Domenica je naime proširila uslugu dostave gabaritne robe, po sistemu „ključ u ruke“ koji osigurava bezbrižnu logistiku kod kupnje velikih i teških kućanskih uređaja.
9.6.2016.
Mastercard robotom Pepper mijenja prodavača
Mastercardova aplikacija Masterpass već je dostupna na svim pametnim uređajima, a proširenje dostupnosti na inteligentne robote trebalo bi dodatno unaprijediti načine trgovanja
24.5.2016.
Metronet postao Microsoft partner za rješenja u oblaku
Zajedničkom konferencijom za novinare Microsoft Hrvatska i Metronet telekomunikacije d.d. obilježile su početak partnerskog odnosa u pružanju "cloud" usluga i rješenja za poslovne korisnike kroz svoju trgovinu aplikacija - Cloudmarket.hr.
4.11.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.