Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Logitech ima volan s kožnom presvlakom i dvostrukim motorom
Logitech G29 Driving Force ima volan s kožnatom presvlakom, dvostruki motor s force feedback mehanizmom i metalne pedale s mjenjačem
Logitech je nadavno predstavio svoj novi Logitech G29 i G920 Driving Force volan namijenjen za PlayStation 4 (PS4) i PlayStation 3 (PS3) konzole, te Xbox i PC. Volani imaju dvostruki motor s "force feedback" mehanizmom i spiralnim prijenosnikom bez praznog hoda, volan s kožnom presvlakom, pedale za gas od nehrđajućeg čelika, kočnice i kvačilo.
Logitech je usko surađivao sa Sonyjem čak 18 mjeseci kako bi osmisli službeni volan za PS4 i PS3 konzole

Projektiran s dvostrukim motorom i force feedback mehanizmom, Logitech G29 Driving Force realno simulira osjećaj vožnje u automobilu, stvarne uvjete na cesti i trošenje guma kako biste mogli osjetiti nedovoljno ili prekomjerno upravljanje za vrijeme vožnje, gubitak smjera i još mnogo toga. Ovaj napredni volan dostupan je već u trgovinama s sijenom od 2.999,00 kuna

Pored ovog volana za PlayStation konzole, Logitech je predstavio i povoljniji G920 Driving Force model sastavljen od volana s kožnatom presvlakom, dvostrukim force feedback motorom, pedalama i mjenjačem od nehrđajućeg čelika. Logitech G920 Driving Force je namijenjen za Xbox One, ali i za PC računala. S izlaskom Forza Motorsport 6 igre ove jeseni, igrači će imati mogućnosti osjetiti pravi doživljaj vožnje uz Logitech G920 volan. G920 Driving Force se očekuje da će biti dostupan početkom listopada 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.999,00 kuna. Driving Force mjenjač se očekuje da će biti dostupan kao dodatna oprema po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449,00 kuna. 

.

Više o temi Logitech.

Komentari (0)
Pročitano (1732)
Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš
Logitech MX Anywhere 2 – Logitechov najnapredniji prijenosni miš. Uz napredni Darkfield laserski senzor odgovarat će radu na svim podlogama, uključujući i staklenoj površini, a može se povezati na Windows ili Mac računala pomoću Pico Unifying prijamnika ili pak zahvaljujući Bluetooth Smart tehnologiji.
3.8.2015.
Logitech z533 multimedijalni zvučnici
Logitech je proširio vlastitu liniju kućnih zvučnika i predstavio nove Logitech z533 multimedijalne zvučnike. Preko više od 30 godina Logitech je prepoznatljiv po proizvodnji visokokvalitetnih audio uređaja koji donose zvuk za računalne uređaje. Svaki je od tih sustav dizajniran i testiran u Logitechovom laboratoriju za razvoj proizvoda i dizajn, te generira najviše akustične standarde kako bi vam se omogućilo optimalno iskustvo slušanja. Upravo su na osnovu tih standarda osmišljeni i Logitech z533 multimedijalni zvučnici.
7.8.2015.
Novi Logitech G502 Proteus Spectrum igraći miš
Logitech je najavio predstavljanje novog G502 Proteus Spectrum igraćeg miša s naprednim RGB prilagodljivim osvjetljenjem. Očekuje se da će biti dostupan u Europi u siječnju 2016. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679,00 kuna.
18.1.2016.
Stiže Logitech G810 Orion Spectrum tipkovnica
Logitech je predstavlio G810 Orion Spectrum, RGB mehaničku igraću tipkovnicu u kojoj je integrirana Logitechova najnaprednija tehnologija i jedinstvena kvaliteta izrade kojom se ostvaruju vrhunske performanse i doživljaj u igri.
17.2.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.