Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Logitech ima volan s kožnom presvlakom i dvostrukim motorom
Logitech G29 Driving Force ima volan s kožnatom presvlakom, dvostruki motor s force feedback mehanizmom i metalne pedale s mjenjačem
Logitech je nadavno predstavio svoj novi Logitech G29 i G920 Driving Force volan namijenjen za PlayStation 4 (PS4) i PlayStation 3 (PS3) konzole, te Xbox i PC. Volani imaju dvostruki motor s "force feedback" mehanizmom i spiralnim prijenosnikom bez praznog hoda, volan s kožnom presvlakom, pedale za gas od nehrđajućeg čelika, kočnice i kvačilo.
Logitech je usko surađivao sa Sonyjem čak 18 mjeseci kako bi osmisli službeni volan za PS4 i PS3 konzole

Projektiran s dvostrukim motorom i force feedback mehanizmom, Logitech G29 Driving Force realno simulira osjećaj vožnje u automobilu, stvarne uvjete na cesti i trošenje guma kako biste mogli osjetiti nedovoljno ili prekomjerno upravljanje za vrijeme vožnje, gubitak smjera i još mnogo toga. Ovaj napredni volan dostupan je već u trgovinama s sijenom od 2.999,00 kuna

Pored ovog volana za PlayStation konzole, Logitech je predstavio i povoljniji G920 Driving Force model sastavljen od volana s kožnatom presvlakom, dvostrukim force feedback motorom, pedalama i mjenjačem od nehrđajućeg čelika. Logitech G920 Driving Force je namijenjen za Xbox One, ali i za PC računala. S izlaskom Forza Motorsport 6 igre ove jeseni, igrači će imati mogućnosti osjetiti pravi doživljaj vožnje uz Logitech G920 volan. G920 Driving Force se očekuje da će biti dostupan početkom listopada 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.999,00 kuna. Driving Force mjenjač se očekuje da će biti dostupan kao dodatna oprema po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 449,00 kuna. 

.

Više o temi Logitech.

Komentari (0)
Pročitano (1573)
Logitech MX Anywhere 2 bežični prijenosni miš
Logitech MX Anywhere 2 – Logitechov najnapredniji prijenosni miš. Uz napredni Darkfield laserski senzor odgovarat će radu na svim podlogama, uključujući i staklenoj površini, a može se povezati na Windows ili Mac računala pomoću Pico Unifying prijamnika ili pak zahvaljujući Bluetooth Smart tehnologiji.
3.8.2015.
Logitech z533 multimedijalni zvučnici
Logitech je proširio vlastitu liniju kućnih zvučnika i predstavio nove Logitech z533 multimedijalne zvučnike. Preko više od 30 godina Logitech je prepoznatljiv po proizvodnji visokokvalitetnih audio uređaja koji donose zvuk za računalne uređaje. Svaki je od tih sustav dizajniran i testiran u Logitechovom laboratoriju za razvoj proizvoda i dizajn, te generira najviše akustične standarde kako bi vam se omogućilo optimalno iskustvo slušanja. Upravo su na osnovu tih standarda osmišljeni i Logitech z533 multimedijalni zvučnici.
7.8.2015.
Novi Logitech G502 Proteus Spectrum igraći miš
Logitech je najavio predstavljanje novog G502 Proteus Spectrum igraćeg miša s naprednim RGB prilagodljivim osvjetljenjem. Očekuje se da će biti dostupan u Europi u siječnju 2016. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 679,00 kuna.
18.1.2016.
Stiže Logitech G810 Orion Spectrum tipkovnica
Logitech je predstavlio G810 Orion Spectrum, RGB mehaničku igraću tipkovnicu u kojoj je integrirana Logitechova najnaprednija tehnologija i jedinstvena kvaliteta izrade kojom se ostvaruju vrhunske performanse i doživljaj u igri.
17.2.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.