Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Mastercard širi partnerstvo s PayPalom
Koristi od partnerstva će imati krajnji potrošači, izdavatelji kartica i trgovci
PayPal i Mastercard su najavili značajno proširenje svog dugotrajnog partnerstva koje će unaprijediti korisničko iskustvo, ali i poboljšati usluga oba platna servisa.
Neće se više naplaćivati naknada za upravljanje digitalnim novčanikom, a PayPal će proširiti svoju prisutnost na prodajnim mjestima korištenjem Mastercard usluga tokenizacije

Prošireno partnerstvo omogućit će potrošačima i malim poduzećima trenutačnu isplatu sredstava s njihovih PayPal računa na Mastercard debitnu karticu. PayPalu će biti osigurani određeni financijski poticaji te se više neće naplaćivati naknada za upravljanje digitalnim novčanikom, što je inače bila najveća zamjerka pri transakcijama.

Veću mogućnost izbora i fleksibilnost za korisnike pri upravljanju novcem i njegovim prijenosom PayPal i Mastercard će ostvariti na nekoliko načina, a prvi od njih je da će Mastercard biti jasno označen kao opcija plaćanja u okviru PayPal Walleta, što ga čini lako prepoznatljivim za potrošače prilikom odabira načina plaćanja. Nadalje, potrošači će vidjeti digitalni prikaz njihove Mastercard kartice odabranog izdavatelja (banke ili neke druge novčarske institucije) te mogu biti sigurni da su sva plaćanja preko PayPala zaštićena uobičajenim sigurnosnim mjerama. Potrošači će imati mogućnost odabira Mastercard kartice kao zadanog načina plaćanja za brz i jednostavan check-out, a PayPal će proširiti svoju prisutnost na prodajnim mjestima korištenjem Mastercard usluga tokenizacije. Ovo će omogućiti potrošačima plaćanje Mastercard karticama preko PayPal Walleta u 5 milijuna trgovina diljem svijeta u kojima je moguće beskontaktno plaćanje.

PayPal i Mastercard će omogućiti i prednosti za izdavatelje, odnosno bankare. Poboljšana kvaliteta podataka osigurat će konzistentne podatke o transakcijama za Mastercard izdavatelje. Tokenizacija će osigurati veću transparentnost transakcija na prodajnom mjestu, a više izbora za trgovce osigurat će dodavanje Masterpassa kao opcije plaćanja za trgovce koji kao platformu za plaćanje koriste Braintree, kompaniju PayPala.

Više o temi Mastercard.

Milan Dalmacija
11.9.2016.
Komentari (0)
Pročitano (1027)
Mastercard robotom Pepper mijenja prodavača
Mastercardova aplikacija Masterpass već je dostupna na svim pametnim uređajima, a proširenje dostupnosti na inteligentne robote trebalo bi dodatno unaprijediti načine trgovanja
24.5.2016.
Sve više kupujemo online preko mobitela
Rezultati istraživanja MasterIndex kompanije MasterCard pokazuju da razvoj modernih tehnologija uistinu potiče evoluciju kupnje i plaćanja te da Hrvati prate najnovije trendove u industriji.
17.6.2016.
PayPal nadoknađuje troškove kupcima koji dobiju drugačiji proizvod od opisanog
PayPal na globalnom nivou proširuje svoj Program zaštite kupca, koji će od 1. srpnja 2015. pokrivati i nematerijalne proizvode kao što su usluge i digitalne proizvode. Program proširene zaštite će vrijediti za kupce na svakom tržištu gdje se PayPal nudi za kupnju digitalnih proizvoda ili usluga od lokalnih ili stranih prodavača.
3.7.2015.
Apple Store prihvaća PayPal
Apple je u svojim Apple Store trgovinama omogućio plaćanje preko PayPala, što je pomalo iznenađujuće s obzirom na to da mu konkurira vlastitom Apple Pay uslugom.
15.12.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.