Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Mastercard širi partnerstvo s PayPalom
Koristi od partnerstva će imati krajnji potrošači, izdavatelji kartica i trgovci
PayPal i Mastercard su najavili značajno proširenje svog dugotrajnog partnerstva koje će unaprijediti korisničko iskustvo, ali i poboljšati usluga oba platna servisa.
Neće se više naplaćivati naknada za upravljanje digitalnim novčanikom, a PayPal će proširiti svoju prisutnost na prodajnim mjestima korištenjem Mastercard usluga tokenizacije

Prošireno partnerstvo omogućit će potrošačima i malim poduzećima trenutačnu isplatu sredstava s njihovih PayPal računa na Mastercard debitnu karticu. PayPalu će biti osigurani određeni financijski poticaji te se više neće naplaćivati naknada za upravljanje digitalnim novčanikom, što je inače bila najveća zamjerka pri transakcijama.

Veću mogućnost izbora i fleksibilnost za korisnike pri upravljanju novcem i njegovim prijenosom PayPal i Mastercard će ostvariti na nekoliko načina, a prvi od njih je da će Mastercard biti jasno označen kao opcija plaćanja u okviru PayPal Walleta, što ga čini lako prepoznatljivim za potrošače prilikom odabira načina plaćanja. Nadalje, potrošači će vidjeti digitalni prikaz njihove Mastercard kartice odabranog izdavatelja (banke ili neke druge novčarske institucije) te mogu biti sigurni da su sva plaćanja preko PayPala zaštićena uobičajenim sigurnosnim mjerama. Potrošači će imati mogućnost odabira Mastercard kartice kao zadanog načina plaćanja za brz i jednostavan check-out, a PayPal će proširiti svoju prisutnost na prodajnim mjestima korištenjem Mastercard usluga tokenizacije. Ovo će omogućiti potrošačima plaćanje Mastercard karticama preko PayPal Walleta u 5 milijuna trgovina diljem svijeta u kojima je moguće beskontaktno plaćanje.

PayPal i Mastercard će omogućiti i prednosti za izdavatelje, odnosno bankare. Poboljšana kvaliteta podataka osigurat će konzistentne podatke o transakcijama za Mastercard izdavatelje. Tokenizacija će osigurati veću transparentnost transakcija na prodajnom mjestu, a više izbora za trgovce osigurat će dodavanje Masterpassa kao opcije plaćanja za trgovce koji kao platformu za plaćanje koriste Braintree, kompaniju PayPala.

Više o temi Mastercard.

Milan Dalmacija
11.9.2016.
Komentari (0)
Pročitano (571)
Mastercard robotom Pepper mijenja prodavača
Mastercardova aplikacija Masterpass već je dostupna na svim pametnim uređajima, a proširenje dostupnosti na inteligentne robote trebalo bi dodatno unaprijediti načine trgovanja
24.5.2016.
Sve više kupujemo online preko mobitela
Rezultati istraživanja MasterIndex kompanije MasterCard pokazuju da razvoj modernih tehnologija uistinu potiče evoluciju kupnje i plaćanja te da Hrvati prate najnovije trendove u industriji.
17.6.2016.
PayPal nadoknađuje troškove kupcima koji dobiju drugačiji proizvod od opisanog
PayPal na globalnom nivou proširuje svoj Program zaštite kupca, koji će od 1. srpnja 2015. pokrivati i nematerijalne proizvode kao što su usluge i digitalne proizvode. Program proširene zaštite će vrijediti za kupce na svakom tržištu gdje se PayPal nudi za kupnju digitalnih proizvoda ili usluga od lokalnih ili stranih prodavača.
3.7.2015.
Apple Store prihvaća PayPal
Apple je u svojim Apple Store trgovinama omogućio plaćanje preko PayPala, što je pomalo iznenađujuće s obzirom na to da mu konkurira vlastitom Apple Pay uslugom.
15.12.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.