Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Najavljen CET.EX Zagreb 2017
CET.EX Zagreb 2017 je prvi sajam i konferencija potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe (Adriatic).
Andrija Ćurković, organizator sajma CE.TEX Zagreb i urednik magazina Hi-Fi Media, službeno je najavio CET.EX Zagreb 2017, prvi sajam i konferencija potrošačke elektronike i naprednih tehnologija za tržište Jugoistočne Europe.
CET.EX će se održati od 27. do 29. listopada (Zagrebački Velesajam - paviljoni 7 i 7A)

Ovogodišnji izlagači predstavit će nove proizvode u tehnološkim kategorijama uključujući pametne kuće, IoT (Internet of Things), povezive aute, audio i video visoke rezolucije, pametne telefone, virtualnu stvarnost, digitalno zdravlje i fitnes, 3D printanje, dronove, robotiku, miješanu stvarnost IoT-a, pametne zgrade u pametnim gradovima, IDS (Interactive Digital Signage), start-upove i drugo.

Možete očekivati i demonstracije na štandovima tijekom sajma kao i interaktivnu komunikaciju s predstavnicima proizvođača i izlagačima o tehnologijama i proizvodima koji će promijeniti tržište.

Sajam će trajati 3 dana, od 27. do 29. listopda u paviljonima 7 i 7A Zagrebačkog velesajma.

Ante Glavurdić
27.7.2017.
Tagovi
Komentari (0)
Pročitano (244)
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.