Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Nijemci osmislili nevidljivu tekućinu za zaštitu ekrana mobitela
ProtectPax štiti zaslone mobitela od udaraca, ogrebotina, pukotina, mrlja i vode
Dva Nijemca osmislila su ProtectPax, tekućinu za zaštitu ekrana mobitela. Ovakav oblik zaštite dosad nije bio poznat, iako se njime eksperimentiralo. Izumitelji jamče sigurnu zaštitu mobitela.
Zaštita košta 17 dolara i traje skoro godinu dana

Njihova formula tzv. tekućeg stakla sastoji se od nanočestica titanijeva dioksida koje ispunjavaju nanoskopske nepravilnosti i udubine u staklu te ga time učvršćuju kreirajući tanki nevidljivi sloj.

Za potpunu zaštitu prednjice mobitela ili tableta potrebno je premazati ga s nekoliko kapi ProtectPaxa i utrljati je krpom. Tvorci jamče rok trajanja od gotovo godinu dana, a zaštita će štititi ekran vašeg džepnog ljubimca od udaraca, ogrebotina, pukotina, mrlja pa i vode.

kako bi njihov projekt uspio, kreirali su crowdfunding kampanju na Indiegogou koja traje još 18 dana, a već je skupila više od planiranih 20.000 dolara. Tako ništa ne spriječava ova dva entuzijasta da ispune svoje obećanje i počnu isporučivati ProtectPax već u travnju po cijeni od 17 dolara (120 kuna) za dva pakiranja.

.

Više o temi zaštita, mobiteli

Komentari (0)
Pročitano (307)
Najbolji mobiteli koje smo imali u rukama u 2016-toj
Kraj godine još nije blizu, no ulazimo u zadnji kvartal 2016-te. Vrijeme je da pogledamo koji su najbolji i najkvalitetniji mobiteli koje možete kupiti u našim trgovinama (inače bismo na listu stavili i One Plus). Popis je složen samo prema modelima koje smo imali u rukama, pa stoga izdvajamo koji je po čemu najbolji.
9.11.2016.
5 najboljih rabljenih mobitela (2016)
Mnogi od nas žele imati najbolji smartphone, no ne mogu si to svi i priuštiti. Jedna od opcija je nabavka rabljenog top modela starog do dvije godine. Svi mobiteli na ovom popisu su nešto deblji u profilu od najnovijih modela. Također, njihove baterije vrlo vjerojatno ne rade kao na početku pa je poželjno uračunati u cijenu trošak nove baterije.
10.12.2016.
Zasloni osjetljivi na dodir
<p align="left">Dobra tipkovnica pretpostavka je funkcionalnosti mobilnog uređaja. <br />Mi&scaron; i tipkovnicu koristimo za upravljanje računalom. Danas, kada mobitele i računala koristimo za organiziranje i rad, dolazi do preokreta u načinu na koji ćemo te uređaje koristiti. </p>
12.2.2009.
Uskoro još bolja interakcija sa ekranima osjetljivim na dodir
Interakcija sa pametnim telefonima i ekranima osjetljivim na dodir danas je već postala standardizirana. Ako se znate koristiti jednim uređajem sa <strong>zaslonom na dodir</strong>, velike su &scaron;anse da će te savladati svaki novi koji vam dođe pod ruku. Uz to, <em><a href="http://www.qeexo.com/" target="_blank">Quexov FingerSense</a> </em>donosi veliki spektar novih mogućnosti interakcije koji bi mogao ubrzati i unaprijediti va&scaron;e iskustvo na mobilnim uređajima.
30.1.2013.
Pametna kuća: Iskon.Smarthome
Iskon je danas, u prostorijama dućana Croatian designer superstore predstavio inovaciju nastalu u Iskon Labu, gdje iskonovci "kuhaju" ideje iz bliske budućnosti. Iskon.Smarthome predstavili su Iskonov predsjednik uprave Saša Kramar, članovi uprave Krešimir Madunović i Boris Drilo, te Ivan Runje i ambasador uređaja Damir Sabol.
31.5.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.