Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Nijemci osmislili nevidljivu tekućinu za zaštitu ekrana mobitela
ProtectPax štiti zaslone mobitela od udaraca, ogrebotina, pukotina, mrlja i vode
Dva Nijemca osmislila su ProtectPax, tekućinu za zaštitu ekrana mobitela. Ovakav oblik zaštite dosad nije bio poznat, iako se njime eksperimentiralo. Izumitelji jamče sigurnu zaštitu mobitela.
Zaštita košta 17 dolara i traje skoro godinu dana

Njihova formula tzv. tekućeg stakla sastoji se od nanočestica titanijeva dioksida koje ispunjavaju nanoskopske nepravilnosti i udubine u staklu te ga time učvršćuju kreirajući tanki nevidljivi sloj.

Za potpunu zaštitu prednjice mobitela ili tableta potrebno je premazati ga s nekoliko kapi ProtectPaxa i utrljati je krpom. Tvorci jamče rok trajanja od gotovo godinu dana, a zaštita će štititi ekran vašeg džepnog ljubimca od udaraca, ogrebotina, pukotina, mrlja pa i vode.

kako bi njihov projekt uspio, kreirali su crowdfunding kampanju na Indiegogou koja traje još 18 dana, a već je skupila više od planiranih 20.000 dolara. Tako ništa ne spriječava ova dva entuzijasta da ispune svoje obećanje i počnu isporučivati ProtectPax već u travnju po cijeni od 17 dolara (120 kuna) za dva pakiranja.

.

Više o temi zaštita, mobiteli

Komentari (0)
Pročitano (573)
Najbolji mobiteli koje smo imali u rukama u 2016-toj
Kraj godine još nije blizu, no ulazimo u zadnji kvartal 2016-te. Vrijeme je da pogledamo koji su najbolji i najkvalitetniji mobiteli koje možete kupiti u našim trgovinama (inače bismo na listu stavili i One Plus). Popis je složen samo prema modelima koje smo imali u rukama, pa stoga izdvajamo koji je po čemu najbolji.
9.11.2016.
5 najboljih rabljenih mobitela (2016)
Mnogi od nas žele imati najbolji smartphone, no ne mogu si to svi i priuštiti. Jedna od opcija je nabavka rabljenog top modela starog do dvije godine. Svi mobiteli na ovom popisu su nešto deblji u profilu od najnovijih modela. Također, njihove baterije vrlo vjerojatno ne rade kao na početku pa je poželjno uračunati u cijenu trošak nove baterije.
10.12.2016.
Zasloni osjetljivi na dodir
<p align="left">Dobra tipkovnica pretpostavka je funkcionalnosti mobilnog uređaja. <br />Mi&scaron; i tipkovnicu koristimo za upravljanje računalom. Danas, kada mobitele i računala koristimo za organiziranje i rad, dolazi do preokreta u načinu na koji ćemo te uređaje koristiti. </p>
12.2.2009.
Uskoro još bolja interakcija sa ekranima osjetljivim na dodir
Interakcija sa pametnim telefonima i ekranima osjetljivim na dodir danas je već postala standardizirana. Ako se znate koristiti jednim uređajem sa <strong>zaslonom na dodir</strong>, velike su &scaron;anse da će te savladati svaki novi koji vam dođe pod ruku. Uz to, <em><a href="http://www.qeexo.com/" target="_blank">Quexov FingerSense</a> </em>donosi veliki spektar novih mogućnosti interakcije koji bi mogao ubrzati i unaprijediti va&scaron;e iskustvo na mobilnim uređajima.
30.1.2013.
Pametna kuća: Iskon.Smarthome
Iskon je danas, u prostorijama dućana Croatian designer superstore predstavio inovaciju nastalu u Iskon Labu, gdje iskonovci "kuhaju" ideje iz bliske budućnosti. Iskon.Smarthome predstavili su Iskonov predsjednik uprave Saša Kramar, članovi uprave Krešimir Madunović i Boris Drilo, te Ivan Runje i ambasador uređaja Damir Sabol.
31.5.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.