Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Nove (bizarne) namjene stare Nokije 3310
Možda i jest ono na što ste mislili
Stara Nokia 3310 je nakon prestanka proizvodnje postala simbolom robusnosti i čvrstoće, zbog čega je bila na meti mnogih internetskih šaljivdžija. No, u stvarnom životu, ona ima mnogo više namjena od "samo" mobitela, a neke od njih su bizarne.
Upotreba Nokije 3310 kao vibratora pruža tjelesno zadovoljstvo, štedi novac i smanjuje zagađenje

Zbog njihove snažne vibracije, starim Nokijama 3310 udahnut je novi život te one sad, prema istraživanju u Indiji, sve više služe kao - vibratori. Naime, stotinu žena odgovorilo je na anketu o ženskoj masturbaciji u sklopu projekta usmjerenog na seks, ljubav i želju u Indiji. Velik dio njih odgovorio je kako za "one stvari" koristi staru Nokiju.

Upotreba vibracije mobitela za seksualno zadovoljstvo može zvučati bizarno (i jest), no treba imati na umu da seksualne igračke poput vibratora nisu dostupne ženama u pojedinim zemljama, što zbog čudoređa, što zbog siromaštva ili bilo kojih drugih razloga. Nokijini mobiteli nisu jedini koji mogu pružiti zadovoljstvo. Naime, to mogu svi mobiteli s vibracijom, u većoj ili manjoj mjeri, ovisno o intenzitetu vibriranja. 

Dok anketa od samo 100 žena ne sugerira da će stare Nokije postati dio ponude sex-shopova, ipak obznanjuje da postoje kreativni načini upotrebe "glupih" mobitela. Uz to, žene mogu uštedjeti novac koje bi potrošile na vibrator, a i smanjiti zagađenje okoliša uzrokovano nereciklažom elektroničkog otpada. Tako se ova mogućnost čini multifunkcionalnom te zapravo pruža višestruko zadovoljstvo. 

.

Više o temi Nokia, mobiteli.

Komentari (0)
Pročitano (275)
Nokia 3310 stiže u Europu
Nokia je prilično spektakularno krajem veljače najavila povratak modela 3310 na tržište. Unatoč tome što novi model ima nekoliko nedostataka (gledajući današnje mobitele), to je potaknulo val nostalgije koji traje do danas. Na sreću svih koji žele imati ovaj uređaj, on bi se ovih dana trebao pojaviti u europskim trgovinama
27.4.2017.
Pogledajte novu Nokiju 3310 (video)
Sve su glasnije priče o ponovnom pojavljivanju legendarne Nokije 3310. Ultimativni, neuništivi mobitel bi trebao zadržati svoj prepoznatljivi dizajn, ali dobiti i neke nove mogućnosti.
20.2.2017.
Nova Nokia 3310 dolazi s PureView kamerom od 41 MP
Nova Nokia 3310 osim PureView kamere od 41MP s Xenon bljeskalicom donosi i jedinstveni 3-inčni zaslon oblika dijamanta i modificiranu verziju Windows Phone 8 OS-a. Naravno i dalje je riječ o najizdržljivijem uređaju na svijetu.
1.4.2014.
Mobiteli vs. Žene
Pred nekih dobrih desetak godina sjedio sam na obloj guzi tadašnje djevojke, ruku masnih od ulja za masažu kojim sam nekih pola sata temeljito masirao leđa i pripadajuće dijelove njenog divnog tijela. Nismo još bili u nekoj dubljoj vezi, za seks se trebalo itekako pomučiti, pa sam se prokleto veselio trenutku kad ću je zamoliti da se okrene te da prijeđemo na zanimljivije stvari. I taman da to i zaustim, kad odjednom neka zvonjava...
11.5.2010.
Facebook koristi mobitele za prisluškivanje
Američka profesorica masovnih komunikacija Kelli Burns upozorava kako je Facebook u mogućnosti prisluškivati privatne razgovore i to putem mobitela, odnosno FB mobilne aplikacije.
30.5.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.