Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Nove prijenosne Hi-Fi slušalice Audio-Technica ATH-MSR7
Prije kupnje Audio-Technica slušalice možete isprobati u Sonus Art trgovini
Bez obzira koristite li kao izvor glazbe obični mobitel, CD player ili pak neki uređaj koji podržava visokorezolutni audio, nove Audio Technica ATH-MSR7 slušalice trebale bi vas oduševiti na svakom polju.
Sonus Art trgovina je prošli tjedan osvojila nagradu za najbolji webshop u kategoriji audio video opreme - po izboru kupaca

ATH-MSR7 slušalice dizajnirane za zvuk u pokretu, ali i za kućnu upotrebu. Naglasak je stavljen na udobnost korištenja te visoku kvalitetu izrade u kojoj gotovo da nema plastike. Mogu se pohvaliti i odličnim frekvencijskim odazivom koji ide od izuzetno niskih 5 herza pa sve do impresivnih 40 000 herza.

Za fenomenalan zvuk zaslužni su 45 mm "True Motion" driveri s "Dual-layer Air-Control" tehnologijom, koja će pojačati iskustvo srednjih i niske frekvencija, dok će njihovo aluminijsko kućište eliminirati neželjene vibracije.

Audio-Technica ATH-MSR7 prijenosne slušalice su raspoložive u Sonus Art trgovini po cijeni od 1.890 kn, gdje ih možete isprobati u kombinaciji s izvorom zvuka po želji.

.

Više o temi Audio-Technica.

>> Best-buy slušalice: Audio-Tehnica M50x recenzija

>> Sve video testove slušalica pratite na našem YouTube kanalu

Komentari (0)
Pročitano (1589)
Nove Arctic P614 & P614 BT slušalice
Arctic koji je inače poznat po komponentama za računala (uglavnom hladnjaci procesora i kućišta) sada u ponudi ima i slušalice. Radi se o dva nova modela Arctic P614 i Arctic P614 BT koji bi uz povoljnu cijenu trebali ponuditi dobar zvuk.
19.1.2015.
Bang&Olufsen predstavio BeoPlay H6 naglavne slušalice
Poznati glazbeni producent i DJ, Khaled bin Abdul Khaled, za tvrtku Bang&Olufsen surađivao je na izradi limitirane kolekcije BeoPlay H6 naglavnih slušalica koja predstavlja njegov istančani stil življenja te zadovoljava sve bitne kriterije glazbene industrije.
24.12.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.