Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Nove Tele2 tarife za mobilni internet
Rješenje za tablete
Dok su cijene poziva i SMS-ova većini postale prihvatljive, u nekim tarifama čak i neograničene, područje na kojem mobilni operateri još stignu zaraditi jest sigurno mobilni internet (data promet podataka putem GPRS, EDGE, 3G ili LTE brzine). Tele2 je stoga ponudio nove tarife namijenjene samo za mobilno surfanje.

Sve više korisnika tableta traži tarife za mobilni internet koje neće uključivati standardni razgovor i poruke. T-mobile je nedavno svojim pretplatnicima ponudio mogućnost dijeljenja podatkovne tarife s drugim uređajem uz 20 kn naknade, a Tele2 sada nudi nove tarife za mobilni internet. Najjeftinije ćete proći ako ste korisnik CARNeta (studenti, učenici...). Naime, u CARNet M tarifi dobijete 3GB prometa za 40kn mjesečno, dok u CARNet L tarifi za 90kn mjesečno dobijete 10GB prometa. U ponudi su i četiri nove tarife mobilnog interneta za sve ostale korisnike:

  • Tele2 mobilni internet S nudi 1GB za 60 kn mjesečne naknade
  • Tele2 mobilni internet M nudi 3GB podatkovnog prometa za 95 kn mjesečne naknade
  • Tele2 mobilni internet L nudi ugodno surfanje sa 10GB prometa za 150 kuna
  • Tele2 mobilni internet XL sa 20GB podatkovnog prometa za 185 kuna mjesečno.

Uz sve navedene tarife moguće je kupiti i tablete, konkretno u ponudi su Samsungovi Galaxy Tab2 modeli, u verzijama od 7 i 10,1 inča. Ono što primjećujemo je da u ponudi uopće nema tarifa koje nude neograničeno surfanje (Flat), a koje se čak i kod nas mogu dobiti u "običnim" mobilnim tarifama. Većini korisnika je nekoliko gigabajta prometa vjerojatno dovoljno, ali cijena koju za to trebate platiti nije značajno niža nego u mobilnim tarifama koje uključuju razgovore i SMS poruke, a kompletni nedostatak Flat opcije je definitivno minus.

Tele2 mobilni internet

.

Više o temi tarife.

>> TEMA: Najprodavaniji mobiteli u hrvatskoj [2013.]

>> TEMA: Koliko stvarno košta prepaid [istraživanje prosinac 2013.]

10.11.2012.
Tagovi
Komentari (0)
Pročitano (5928)
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.