Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Otvorene prijave na natjecanja Dana komunikacija
Radi se o natjecanjima IdejaX i Mixx
Otvorene su prijave za dva prestižna natjecanja Dana komunikacija – nacionalno kreativno natjecanje IdejaX i natjecanje Mixx za najbolje digitalne projekte. S otvorenjem prijava, predstavljeni su i novi pravilnici natjecanja. Agencije svoje projekte na Mixx mogu prijaviti do 5. ožujka, a prijave na IdejuX bit će otvorene sve do 10. ožujka.
Natjecanja su vezana za kreativnost medijskih sadržaja i digitalne projekte, alate ili platforme

Nacionalno kreativno natjecanje IdejaX nagrađuje originalne ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su nastale. U proteklih šest godina za nagradu se borilo čak 779 različitih radova, a s obzirom na sjajne rezultate koje su na prošlogodišnjem natjecanju postigle neke veće, ali i manje agencije koje su prvi put sudjelovale u natjecanjima, dokazano je da svi imaju jednake šanse za uspjeh.

Natjecanje Mixx dodjeljuje nagrade za najbolje digitalne projekte te digitalne alate ili platforme u segmentu tržišnih komunikacija. Prijavljeni projekti ocjenjuju se na temelju kreativnosti, strategije, izvedbe i korištenja medija te postignutih rezultata, pri čemu su za članove žirija i profesionalce iz digitalne industrije svi jednako važni za izbor pobjednika.

Ove su godine promijenjena pravila natjecanja. Jedna od novosti je dodjeljivanje zlatnih, srebrnih i brončanih nagrada u sklopu natjecanja IdejaX. Sve informacije o natjecanjima i načinu prijave dostupne su na službenim stranicama Dana komunikacija. Pobjednici natjecanja IdejaX i Mixx bit će proglašeni na ovogodišnjem izdanju Dana komunikacija, koje će se održati od 30. ožujka do 2. travnja u Rovinju.

.

Više o temi mediji

Komentari (0)
Pročitano (445)
Počele prijave za WinDays 17
Najveći susret stručnjaka iz biznisa i IT industrije u Hrvatskoj, konferencija Microsoft WinDays17, održat će se sljedeće godine od 25. do 28. travnja u Valamar Resortu, na otoku Sveti Nikola kod Poreča.
8.12.2016.
Suosnivač Pirate Baya stiže na Dane komunikacija
Najveći domaći komunikacijski festival Dani komunikacija 2017 polako zatvara popis sudionika, a na njemu se uz velikane odnosa s javnošću i marketinga pojavilo i ime Petera Sundea Kolmissopija, suosnivača i bivšeg glasnogovornika nekad omiljene stranice za "skidanje" putem torrenta - The Pirate Baya.
8.3.2017.
Dodijeljene nagrade na Danima komunikacija
Na Danima komunikacija u subotu su dodijeljene nagrade X, a proglašeni su i ovogodišnji pobjednici natjecanja za mlade kreativce Young Lions Croatia. Uz to, dodijeljene su nagrade Effie i MIXX za najbolje učinkovite i digitalne kampanje u Hrvatskoj u protekloj godini.
5.4.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.