Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Otvorene prijave na natjecanja Dana komunikacija
Radi se o natjecanjima IdejaX i Mixx
Otvorene su prijave za dva prestižna natjecanja Dana komunikacija – nacionalno kreativno natjecanje IdejaX i natjecanje Mixx za najbolje digitalne projekte. S otvorenjem prijava, predstavljeni su i novi pravilnici natjecanja. Agencije svoje projekte na Mixx mogu prijaviti do 5. ožujka, a prijave na IdejuX bit će otvorene sve do 10. ožujka.
Natjecanja su vezana za kreativnost medijskih sadržaja i digitalne projekte, alate ili platforme

Nacionalno kreativno natjecanje IdejaX nagrađuje originalne ideje koje pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojem su nastale. U proteklih šest godina za nagradu se borilo čak 779 različitih radova, a s obzirom na sjajne rezultate koje su na prošlogodišnjem natjecanju postigle neke veće, ali i manje agencije koje su prvi put sudjelovale u natjecanjima, dokazano je da svi imaju jednake šanse za uspjeh.

Natjecanje Mixx dodjeljuje nagrade za najbolje digitalne projekte te digitalne alate ili platforme u segmentu tržišnih komunikacija. Prijavljeni projekti ocjenjuju se na temelju kreativnosti, strategije, izvedbe i korištenja medija te postignutih rezultata, pri čemu su za članove žirija i profesionalce iz digitalne industrije svi jednako važni za izbor pobjednika.

Ove su godine promijenjena pravila natjecanja. Jedna od novosti je dodjeljivanje zlatnih, srebrnih i brončanih nagrada u sklopu natjecanja IdejaX. Sve informacije o natjecanjima i načinu prijave dostupne su na službenim stranicama Dana komunikacija. Pobjednici natjecanja IdejaX i Mixx bit će proglašeni na ovogodišnjem izdanju Dana komunikacija, koje će se održati od 30. ožujka do 2. travnja u Rovinju.

.

Više o temi mediji

Komentari (0)
Pročitano (354)
Počele prijave za WinDays 17
Najveći susret stručnjaka iz biznisa i IT industrije u Hrvatskoj, konferencija Microsoft WinDays17, održat će se sljedeće godine od 25. do 28. travnja u Valamar Resortu, na otoku Sveti Nikola kod Poreča.
8.12.2016.
Suosnivač Pirate Baya stiže na Dane komunikacija
Najveći domaći komunikacijski festival Dani komunikacija 2017 polako zatvara popis sudionika, a na njemu se uz velikane odnosa s javnošću i marketinga pojavilo i ime Petera Sundea Kolmissopija, suosnivača i bivšeg glasnogovornika nekad omiljene stranice za "skidanje" putem torrenta - The Pirate Baya.
8.3.2017.
Dodijeljene nagrade na Danima komunikacija
Na Danima komunikacija u subotu su dodijeljene nagrade X, a proglašeni su i ovogodišnji pobjednici natjecanja za mlade kreativce Young Lions Croatia. Uz to, dodijeljene su nagrade Effie i MIXX za najbolje učinkovite i digitalne kampanje u Hrvatskoj u protekloj godini.
5.4.2017.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.