Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Philips pustio u prodaju novi monitor Moda
Moda je nova serija ultra tankih monitora iz Philipsa
Philips je nedavno predstavio novu seriju monitora pod nazivom Moda. Prvi uređaj iz te serije je 245C7QJSB, za kojeg Philips kaže da je najtanji njihov monitor ikad proizveden. POgledajte koje još značajke ovaj monitor ima.
Najatraktivnija značajka ovog monitora je tehnologija Ultra Wide Color

Osim minimalne debljine od 5,2 milimetra monitor Moda ima i uski okvir za gledanje od ruba do ruba, koji je debeo samo 2,5 milimetara. Tako možete postaviti i više monitora za pregled velikih formata. Uz poboljšanu Full HD rezoluciju i najnoviju tehnologiju Ultra Wide Color, monitor omogućuje korisnicima jasnoću svakog detalja slike s proširenim rasponom boja.  

Tehnologija Ultra Wide Color omogućuje širi spektar boja uz prirodniji prikaz zelene, crvene i plave boje. Za razliku od prilagodbe ravnoteže boja kroz mijenjanje postavki softvera, ova tehnologija djeluje kroz kemiju u panelu, što omogućuje da boje na ekranu budu što sličnije stvarnim bojama. Panel se temelji na IPS tehnologiji koja podržava ekstra široke kuteve gledanja od 178 stupnjeva.

Uz Full HD (1920x1080p) rezoluciju, monitor dosljedno donosi čistu i detaljnu sliku te kontrast kako bi nadopunio točnost i široku ljestvicu boja. Tehnologije Flicker-Free, SmartContrast i SmartImage, koje su i inače dostupne na Philipsovim monitorima, čuvaju oči od naprezanja. Monitor je opremljen HDMI i DisplayPort utorima. Uređaj se već može pronaći u trgovinama po cijeni od 1649 kuna bez PDV-a.

.

Više o temi Philips.  


 
Komentari (0)
Pročitano (231)
Najveći 4K zakrivljeni monitor stiže iz Philipsa
Philipsov 40-inčni 4K LCD monitor s MultiView opcijom je stigao natržište. Ovaj uređaj je najveći 4K zakrivljeni monitor kojeg možete kupiti, a uključuje i Ultra Wide Color tehnologiju koja omogućuje širi spektar boja.
27.1.2017.
Monitor za video obradu: Philips BDM3470up recenzija
Na stol nam je došao Philips BDM3470up - na prvi pogled nešto skuplji, iznimno napredan monitor s 21:9 širokim formatom slike i ogromnom Quad HD rezolucijom. Koristili smo ga više od mjesec dana, pa u nastavku recenzija s video testom provjerite kako nas je dojmio Philips BDM3470up.
31.8.2015.
40-inčni 4K (UHD) monitor: Philips BDM4065UC recenzija
Ne ovo nije 40-inčni televizor, već monitor. Ako ste odmahnuli rukom i mislite da je to preveliko i glomazno, onda se usudite isprobati ovakav monitor na neko vrijeme, pa da vidite kako ćete se brzo naviknuti na njega. Više u recenziji s video testom.
9.3.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.