Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Philips pustio u prodaju novi monitor Moda
Moda je nova serija ultra tankih monitora iz Philipsa
Philips je nedavno predstavio novu seriju monitora pod nazivom Moda. Prvi uređaj iz te serije je 245C7QJSB, za kojeg Philips kaže da je najtanji njihov monitor ikad proizveden. POgledajte koje još značajke ovaj monitor ima.
Najatraktivnija značajka ovog monitora je tehnologija Ultra Wide Color

Osim minimalne debljine od 5,2 milimetra monitor Moda ima i uski okvir za gledanje od ruba do ruba, koji je debeo samo 2,5 milimetara. Tako možete postaviti i više monitora za pregled velikih formata. Uz poboljšanu Full HD rezoluciju i najnoviju tehnologiju Ultra Wide Color, monitor omogućuje korisnicima jasnoću svakog detalja slike s proširenim rasponom boja.  

Tehnologija Ultra Wide Color omogućuje širi spektar boja uz prirodniji prikaz zelene, crvene i plave boje. Za razliku od prilagodbe ravnoteže boja kroz mijenjanje postavki softvera, ova tehnologija djeluje kroz kemiju u panelu, što omogućuje da boje na ekranu budu što sličnije stvarnim bojama. Panel se temelji na IPS tehnologiji koja podržava ekstra široke kuteve gledanja od 178 stupnjeva.

Uz Full HD (1920x1080p) rezoluciju, monitor dosljedno donosi čistu i detaljnu sliku te kontrast kako bi nadopunio točnost i široku ljestvicu boja. Tehnologije Flicker-Free, SmartContrast i SmartImage, koje su i inače dostupne na Philipsovim monitorima, čuvaju oči od naprezanja. Monitor je opremljen HDMI i DisplayPort utorima. Uređaj se već može pronaći u trgovinama po cijeni od 1649 kuna bez PDV-a.

.

Više o temi Philips.  


 
Komentari (0)
Pročitano (427)
Najveći 4K zakrivljeni monitor stiže iz Philipsa
Philipsov 40-inčni 4K LCD monitor s MultiView opcijom je stigao natržište. Ovaj uređaj je najveći 4K zakrivljeni monitor kojeg možete kupiti, a uključuje i Ultra Wide Color tehnologiju koja omogućuje širi spektar boja.
27.1.2017.
Monitor za video obradu: Philips BDM3470up recenzija
Na stol nam je došao Philips BDM3470up - na prvi pogled nešto skuplji, iznimno napredan monitor s 21:9 širokim formatom slike i ogromnom Quad HD rezolucijom. Koristili smo ga više od mjesec dana, pa u nastavku recenzija s video testom provjerite kako nas je dojmio Philips BDM3470up.
31.8.2015.
40-inčni 4K (UHD) monitor: Philips BDM4065UC recenzija
Ne ovo nije 40-inčni televizor, već monitor. Ako ste odmahnuli rukom i mislite da je to preveliko i glomazno, onda se usudite isprobati ovakav monitor na neko vrijeme, pa da vidite kako ćete se brzo naviknuti na njega. Više u recenziji s video testom.
9.3.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.