Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Redizajnirani Snapchat omogućuje bolji pronalazak pratitelja
Aplikacija je sad jednostavnija i otvorenija za korištenje
Snapchat je redizajniran. Možda na prvi pogled ne zvuči zanimljivo, ali to je donijelo mnogo korisnih promjena na ovu mobilnu društvenu aplikaciju.
Aplikacija sada omogućuje lakše privlačenje pratitelja i "influencera"

Snapchat je ovim redizajnom jednostavno riješio jedan od svojih gorućih problema, a to je stjecanje sljedbenika. Poboljšanja u ovom smislu će vidjeti korisnici nekih inačica Androida, dok će svi ostali to moći iskusiti uskoro (ne znamo kada točno). Snapchatova univerzalna tražilica konačno pruža način da pronađete nove sljedbenike - ili da oni pronađu vas.

Ova se zabavna usluga kontinuirano susretala s kritikama zbog poteškoća u dobivanju novih sljedbenika. Korisnici Snapchata su dosad mogli dobiti sljedbenike dijeleći svoje korisničko ime (ili Snapcode) izvan aplikacije ili dodavanjem svih živih te iščekivanjem njihove povratne reakcije. Niti jedan od tih načina nije stvorio jasan put za utjecajne pripadnike s drugih platformi da zavire najprije na Snapchat.

Ažuriranje dodaje potpuno novu traku tražilice na vrhu zaslona, koja omogućuje pronalaženje prijatelja te čini opcije Otkrivanje izdavača (Discover Publishers) i Naše Priče (Our Stories) jednostavnijima i dostupnijima unutar aplikacije. Poboljšanja bi, prema najavama, trebala dovesti do povećanja mogućnosti zarade, a možda i priljeva novih korisnika kojima je dosadašnja Snapchatova tražilica zbunjujuća. Ako vam je i ovo mrvicu nejasno, pogledajte video.

.

Više o temi Snapchat, aplikacije.

Komentari (0)
Pročitano (792)
Facebook pokušao kupiti azijsku verziju Snapchata
Marka Zuckerberga očito jako žulja postojanje Snapchata izvan njegove mreže. Nakon što je nekoliko puta odbijena ponuda Facebooka za njihovu kupnju, pogled je preusmjeren u Aziju, točnije, na njihovu verziju Snapchata pod nazivom Snow.
7.11.2016.
Aplikacija Snapchat lansira pametne naočale s kamerom
Popularna aplikacija Snapchat predstavila je svoj prvi fizički proizvod. Radi se o naočalama s ugrađenom kamerom naziva "Spectacles". Posebnost je što ove sunčane imaju ugrađenu bežičnu širokokutnu kameru koja snima na vaš mobitel ili Snapchat aplikaciju
4.10.2016.
Snapchat ipak nije potpuno siguran
Korisnici Snapchat aplikacije mislili su kako su što se tiče privatnosti potpuno sigurni jer se snap poruke automatski brišu. Bili su u krivu.
19.10.2014.
Je li novi Snapchat revolucija chatanja?
Nova verzija aplikacije Snapchat integrira videopozive u uobičajeno chatanje, a najbolji znak za mogući uspjeh je ogromna popularnost u populaciji američkih tinejdžera.
6.5.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.