Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
S Telegraphom možete biti anonimni bloger
Moguće je brzo i lako dodavati sadržaje, no gotovo ih je nemoguće pronaći ako su izbrisani
Mobilna aplikacija za dopisivanje Telegram dobila je dodatak u obliku blogerske aplikacije po nazivom Telegraph. Najzanimljivije od svega jesu opcije brzog i anonimnog objavljivanja postova, što će u svakom slučaju ohrabriti sramežljive i one sa skrivenim namjerama da više objavljuju.
Telegram uz lako i anonimno objavljivanje ima i svoje mane, koje više spadaju u sferu trolanja i deep-weba

Telegramova je korisnička baza znatno porasla od samog početka, iako i dalje zaostaje za WhatsAppom i Facebook Messengerom. U veljači ove godine, osnivač Pavel Durov objavio je da tvrtka ima 100 milijuna aktivnih korisnika. Uvođenje Telegrapha nastavlja Telegramovo širenje izvan segmenta poruka. No, što on nudi?

Telegraph nudi brzo i anonimno objavljivanje, bez potrebe da kreirate korisnički račun ili se prijavite putem društvenih medija. Korisničko sučelje izgleda vrlo slično kao Medium i omogućuje jednostavno dodavanje sadržaja. Također, možete dodati slike s računala klikom na gumb fotoaparata, a u odnosu na Medium, vrijeme učitavanja je relativno brzo. Postovi se mogu dijeliti na društvenim mrežama, ali su dizajnirani tako da najbolje rade na novom Telegramovom prikazu Instant View prikaz izgleda koji je sličan Facebookovim Instant člancima.

Jednostavnost i brzina Telegrapha skrivaju i neke nedostatke. Nedostatak povijesti korisničke aktivnosti znači da je gotovo nemoguće pronaći neki izbrisani post, osim ako su na računalu instalirani "kolačići". Anonimnost, pak, otvara mogućnosti za zlostavljanje, potencijalno utire put za internetske trolove i širitelje lažnih vijesti, koje su stavile tehnološke divove Facebook i Google pod povećalo. Ako se želite okušati i na ovoj blogerskoj platformi, to možete učiniti ovdje

.

Više o temi Telegram.

Komentari (0)
Pročitano (423)
MakroMikro predstavio novu internetsku trgovinu
MakroMikro, koji je već gotovo 25 godina prisutan na tržištu prodaje računalne i potrošačke elektronike te papirne konfekcije, predstavio je redizajniranu stranicu i novu internetsku trgovinu MMG web-shop.
7.6.2016.
XKCD knjiga o znanstvenim apsurdima
Autor jednog od najpopularnijih internet stripova XKCD Randall Munroe neko vrijeme vodi What If? blog o ekstremnim znanstvenim pitanjima, a sada najbolje odgovore izdaje u obliku knjige.
18.3.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.