Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
S Telegraphom možete biti anonimni bloger
Moguće je brzo i lako dodavati sadržaje, no gotovo ih je nemoguće pronaći ako su izbrisani
Mobilna aplikacija za dopisivanje Telegram dobila je dodatak u obliku blogerske aplikacije po nazivom Telegraph. Najzanimljivije od svega jesu opcije brzog i anonimnog objavljivanja postova, što će u svakom slučaju ohrabriti sramežljive i one sa skrivenim namjerama da više objavljuju.
Telegram uz lako i anonimno objavljivanje ima i svoje mane, koje više spadaju u sferu trolanja i deep-weba

Telegramova je korisnička baza znatno porasla od samog početka, iako i dalje zaostaje za WhatsAppom i Facebook Messengerom. U veljači ove godine, osnivač Pavel Durov objavio je da tvrtka ima 100 milijuna aktivnih korisnika. Uvođenje Telegrapha nastavlja Telegramovo širenje izvan segmenta poruka. No, što on nudi?

Telegraph nudi brzo i anonimno objavljivanje, bez potrebe da kreirate korisnički račun ili se prijavite putem društvenih medija. Korisničko sučelje izgleda vrlo slično kao Medium i omogućuje jednostavno dodavanje sadržaja. Također, možete dodati slike s računala klikom na gumb fotoaparata, a u odnosu na Medium, vrijeme učitavanja je relativno brzo. Postovi se mogu dijeliti na društvenim mrežama, ali su dizajnirani tako da najbolje rade na novom Telegramovom prikazu Instant View prikaz izgleda koji je sličan Facebookovim Instant člancima.

Jednostavnost i brzina Telegrapha skrivaju i neke nedostatke. Nedostatak povijesti korisničke aktivnosti znači da je gotovo nemoguće pronaći neki izbrisani post, osim ako su na računalu instalirani "kolačići". Anonimnost, pak, otvara mogućnosti za zlostavljanje, potencijalno utire put za internetske trolove i širitelje lažnih vijesti, koje su stavile tehnološke divove Facebook i Google pod povećalo. Ako se želite okušati i na ovoj blogerskoj platformi, to možete učiniti ovdje

.

Više o temi Telegram.

Komentari (0)
Pročitano (343)
MakroMikro predstavio novu internetsku trgovinu
MakroMikro, koji je već gotovo 25 godina prisutan na tržištu prodaje računalne i potrošačke elektronike te papirne konfekcije, predstavio je redizajniranu stranicu i novu internetsku trgovinu MMG web-shop.
7.6.2016.
XKCD knjiga o znanstvenim apsurdima
Autor jednog od najpopularnijih internet stripova XKCD Randall Munroe neko vrijeme vodi What If? blog o ekstremnim znanstvenim pitanjima, a sada najbolje odgovore izdaje u obliku knjige.
18.3.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.