Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Skupe zamjenske tinte odlaze u zaborav
Epson prodao 20 milijuna ITS pisača
Korporacija Seiko Epson objavila je kako je kumulativna globalna prodaja Epsonovih pisača visokog kapaciteta (Ink Tank System) dostigla 20 milijuna jedinica.
U fiskalnoj 2016. očekuje se godišnji porast prodaje ITS pisača od 25 posto

Tvrtka Epson prve je pisače visokog kapaciteta Ink Tank isporučila u listopadu 2010. godine u Indoneziji. Od tog trenutka ova je serija pisača pristigla na tržišta 150 zemalja i regija. Njihova je prodaja postupno rasla na svim tržištima. U lipnju 2016. kumulativna prodaja dostigla je količinu od 15 milijuna, a najveći porast zabilježen je na tržištima u razvoju. Prema Epsonovim podacima, Ink Tank pisači visokog kapaciteta čine oko deset posto ukupnog tržišta (inkjet i laserskih) pisača u zemljama u razvoju, gdje je u fiskalnoj 2015. godini (koja je završila 31. ožujka 2016.) isporučeno oko 45 milijuna jedinica. 

Ink Tank pisači čine 40 posto ukupne Epsonove prodaje tintnih pisača

U Epsonu vjeruju kako je ovakvu popularnost omogućio čitav niz vrlina koje obilježavaju ove pisače, poput uklanjanja potrebe za tintnim patronama, niže cijene ispisa te smanjenja količine otpadnog materijala. Tvrtka nudi Ink Tank pisače visokog kapaciteta različitim profilima korisnika, pogotovo uredskim korisnicima te korisnicima koji uzimaju u obzir dodanu vrijednost i smanjene troškove. Nastavit će s razvojem proizvoda kako bi korisnicima omogućila prednosti ove tehnologiji te proširila svoje poslovanje. 

.

Više o temi Epson

Komentari (0)
Pročitano (366)
Vezani proizvodi
Epson predstavio nove ITS pisače
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
3.11.2016.
ITS kalkulatorom izračunajte potrošnju boje svog pisača
Epson je osmislio online kalkulator koji omogućava korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača drugih proizvođača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba ispisa.
21.1.2017.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson u Zagrebu predstavio drugu generaciju Ink Tank pisača
Epson je jučer u Zagrebu predstavio nove modele Ink Tank pisača koji korisnicima po prvi puta omogućuju ispis na formatima do A3+ (329 mm x 483 mm). Pod motom „The Future of Business Printing“ (Budućnost poslovnog ispisa) javnosti su predstavljeni pisači L1800 i L1300 na kojima korisnici mogu ispisivati dokumente i fotografije po niskoj cijeni.
27.6.2014.
Epson predstavlja prve A3+ Ink Tank pisače
Epson je u svoju liniju Ink Tank (ITS) pisača uvrstio dva nova modela, prve ITS uređaje koji ispisuju na A3+ format. Model L1300 je ITS A3+ pisač s četiri boje namijenjen ispisu u uredima, agencijama, te za arhitekte, dizajnere, trgovine, obrazovne institucije, po niskoj cijeni i bez komplikacija.
3.6.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.