Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Skupe zamjenske tinte odlaze u zaborav
Epson prodao 20 milijuna ITS pisača
Korporacija Seiko Epson objavila je kako je kumulativna globalna prodaja Epsonovih pisača visokog kapaciteta (Ink Tank System) dostigla 20 milijuna jedinica.
U fiskalnoj 2016. očekuje se godišnji porast prodaje ITS pisača od 25 posto

Tvrtka Epson prve je pisače visokog kapaciteta Ink Tank isporučila u listopadu 2010. godine u Indoneziji. Od tog trenutka ova je serija pisača pristigla na tržišta 150 zemalja i regija. Njihova je prodaja postupno rasla na svim tržištima. U lipnju 2016. kumulativna prodaja dostigla je količinu od 15 milijuna, a najveći porast zabilježen je na tržištima u razvoju. Prema Epsonovim podacima, Ink Tank pisači visokog kapaciteta čine oko deset posto ukupnog tržišta (inkjet i laserskih) pisača u zemljama u razvoju, gdje je u fiskalnoj 2015. godini (koja je završila 31. ožujka 2016.) isporučeno oko 45 milijuna jedinica. 

Ink Tank pisači čine 40 posto ukupne Epsonove prodaje tintnih pisača

U Epsonu vjeruju kako je ovakvu popularnost omogućio čitav niz vrlina koje obilježavaju ove pisače, poput uklanjanja potrebe za tintnim patronama, niže cijene ispisa te smanjenja količine otpadnog materijala. Tvrtka nudi Ink Tank pisače visokog kapaciteta različitim profilima korisnika, pogotovo uredskim korisnicima te korisnicima koji uzimaju u obzir dodanu vrijednost i smanjene troškove. Nastavit će s razvojem proizvoda kako bi korisnicima omogućila prednosti ove tehnologiji te proširila svoje poslovanje. 

.

Više o temi Epson

Komentari (0)
Pročitano (126)
Vezani proizvodi
Epson predstavio nove ITS pisače
Epson je u Zagrebu predstavio pet modela iz svoje Ink Tank System serije pisača. Dva su namijenjena malim uredima, dok je ostatak namijenjen svim korisnicima.
3.11.2016.
ITS kalkulatorom izračunajte potrošnju boje svog pisača
Epson je osmislio online kalkulator koji omogućava korisnicima i malim tvrtkama uvid u stvarnu uštedu koju donosi uporaba ITS pisača, u odnosu na dvadeset najprodavanijih pisača drugih proizvođača. Na taj način korisnici mogu procijeniti koji je pisač najpogodniji za ispunjenje njihovih potreba ispisa.
21.1.2017.
Epson predstavio nove modele Ink Tank pisača
Epson je predstavio nove modele u portfoliju Ink Tank System (ITS) pisača: L382, L386 i L486, s većim brzinama ispisa i novom funkcijom ispisa fotografija bez ruba. Modeli L605 i L1455 su pak namijenjeni kućnim i malim uredima. Oba uređaja donose novu funkciju u ITS gamu pisača – obostrani ispis.
7.9.2016.
Epson u Zagrebu predstavio drugu generaciju Ink Tank pisača
Epson je jučer u Zagrebu predstavio nove modele Ink Tank pisača koji korisnicima po prvi puta omogućuju ispis na formatima do A3+ (329 mm x 483 mm). Pod motom „The Future of Business Printing“ (Budućnost poslovnog ispisa) javnosti su predstavljeni pisači L1800 i L1300 na kojima korisnici mogu ispisivati dokumente i fotografije po niskoj cijeni.
27.6.2014.
Epson predstavlja prve A3+ Ink Tank pisače
Epson je u svoju liniju Ink Tank (ITS) pisača uvrstio dva nova modela, prve ITS uređaje koji ispisuju na A3+ format. Model L1300 je ITS A3+ pisač s četiri boje namijenjen ispisu u uredima, agencijama, te za arhitekte, dizajnere, trgovine, obrazovne institucije, po niskoj cijeni i bez komplikacija.
3.6.2014.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.