Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Trojac slušalica iz Panasonica
Panasonic predstavlja tri nova modela slušalica
Ovaj tjedan tvrtka Panasonic je predstavila tri modela visokokvalitetnih slušalica koje krasi atraktivan dizajn te bogat zvuk, a uz to imaju neke dodatne značajke za lakše korištenje te bolju ergonomiju i udobnost nošenja
Slušalice RP-HF100M atraktivnog su dizajna i nude vrlo kvalitetan zvuk

Ovaj tjedan tvrtka Panasonic je predstavila tri modela visokokvalitetnih slušalica. Najpovoljnije slušalice RP-HF100 odlikuju se jednostavnim dizajnom i mogu se sklopiti za lakše prenošenje u torbi bez zauzimanja puno prostora. Radi se o on-ear slušalicama koje daju kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima. Također imaju plosnati kabel kako bi se izbjegli čvorovi i dobila dodatna izdržljivost. Dostupne su u crnoj, bijeloj, plavoj i ružičastoj boji.

Nude pametan način sklapanja

Model RP-HF500M slijedi dizajnerske smjernice serije. I zapravo se radi o pojačanom modelu HF100M sa 40 milimetarskim zvučničkim jedinicama i jastučićima za uši izrađenim od luksuznih materijala za udobnost prilikom višesatnog slušanja. Također nude pametan način sklapanja flat&inside i plosnati kabel. Model je dostupan u dvije boje - crnoj i bijeloj.

RP-HD6M korisnicima pružaju vrhunski doživljaj hi-res zvuka

Slušalice HD6M predstavljaju posljednji dodatak Panasonicovoj hi-res seriji, nude vrhunske performanse. Slušalice isporučuju vrhunski zvuk, a zvučnička jedinica donosi široki raspon reprodukcije koji se proteže od 4 Hz do 40 kHz. Zbog toga slušalice daju nadmoćan zvuk i kada su posrijedi izvori visoke rezolucije. Također imaju protu-vibracijsku strukturom imena „Anti-vibration Frame“ koja minimizira šum i reproducira najdetaljnije zvukove. Slušalice vjerno reproduciraju niske tonove, visokotonski spektar glazbenih instrumenata, kao i nježan vokal. Osim ovih karakteristika kompatibilne su s pametnim telefonima Dizajn se temelji na HS Adjustment tehnologiji s trakom koja ide preko glave koja se podešava gore-dolje, odnosno lijevo-desno. Slušalice RP-HD6M također posjeduju i okretni mehanizam za sklapanje za bolju i lakšu prenosivost.

.

Više o temi Panasonic.

Dominik Gašparić
21.7.2016.
Komentari (0)
Pročitano (1197)
Zašto Panasonic GH5 nije pravi 6K fotoaparat?
Panasonic je na Photokini, najvećem svjetskom sajmu fotografske opreme predstavio novi model fotoaparata pod nazivom Lumix DMC-GH5. Jedna od karakteristika kojom su se pohvalili jest i 6K, no vrijedi malo dublje pogledati što se krije iza tog simbola.
22.9.2016.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.
30.9.2016.
Pet dodataka za mobitel koje moraš nabaviti
Uz ovih 5 gadgeta vaš će pametni telefon biti brži, učinkovitiji, ljepši i sigurniji. Postoji širok izbor dodataka na tržištu, a ovisno o njihovoj namjeni, materijalu izrade i trgovini, cijene su različite. Istražili smo što morate nabaviti uz vašeg pametnog ljubimca. Svaki dodatak možete kupiti u trgovinama, no povoljnije ćete proći ako ih naručite preko eBaya.
17.10.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.