Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Kako deinstalirati nadogradnju aplikacije?
 • Deinstaliranje nadogradnji nije nikakav problem, i sve se može riješiti u nekoliko koraka:

  1. uđite u Postavke (Settings) uređaja

  2. pronađite izbornik Aplikacije (Aplication) i uđite u njega

  3. Pronađite aplikaciju za koju želite deinstalirati nadogradnju i uđite u nju

  4. kada ste u aplikaciji u gornjem desnom uglu stoji opcija Deinstaliraj ažuriranja (ili će pisati nešto slično, ovisno o proizvođaču), pritisnete tu opciju, složite se s pitanjem i to je to.

  Trebamo svakako napomenuti kako se brišu sve nadogradnje koje ste nekada instalirali, tj. aplikacija se vraća na verziju koja je bila aktualna u vrijeme proizvodnje mobitela. I naravno, moguće ju je nadograditi samo na najnoviju verziju.

  prije 3 godine
  SLIČNA PITANJA I SAVJETI
  Izbor urednika
  Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
  Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
  Stvorena najbrža kamera na svijetu
  Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
  Moguće je doznati što gledate na internetu
  U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
  Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
  Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
  iPhone 8: Sve što trebate znati
  Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.