Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Kako dodati brojke na vrh virtualne tipkovnice?
 • Sony je s nedavnom nadogradnjom softvera za svoje Xperia mobitele omogućio da dodate brojke na vrh virtualne tipkovnice. Ako imate noviji model Xperia pametnog telefona, to možete dodati tako da odete u Postavke > Jezik i ulaz > Tipkovnica uređaja Xperia (kliknuti desno na ikonu postavki) > unutar Postavki tipkovnice uređaja Xperia spustiti se dolje na otvorenom ekranu i kliknuti na > Simboli i emotikoni > označiti Numeričke tipke.

  Ova opcija podržana je za sve novije i naprednije modele Xperia. Zahtjeva nadogradnju zadnjeg dostupnog softvera s Google Play trgovine. Nažalost, neki stariji povoljniji modeli ne podržavaju ovu opciju.

  prije godinu dana
  SLIČNA PITANJA I SAVJETI
  Izbor urednika
  Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
  Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
  Stvorena najbrža kamera na svijetu
  Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
  Moguće je doznati što gledate na internetu
  U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
  Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
  Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
  iPhone 8: Sve što trebate znati
  Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.