Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Mobiteli
 • Autor
  Vernes B.
 • Posljednji komentirao
  Milan D.
 • Broj komentara
  2

Kupio sam lg g4, ali uvijek je cini mi se malo pregrijan gornji dio displeja i pozadina oko kamerice i tipke za otkljucavanje. U trenutku dok vam tipkam temperatura cpua je 68 celzijusa. Da li je to normalno?

Odgovori

Pozdrav, to svakako nije normalno. Pregledao sam nekoliko testova i na svima je zabilježena temperatura do 45 °C. Uzroka pregrijavanja CPU-a može biti više. Jedan je multitasking, drugi su uključene pozadinske aplikacije, čak i notifikacije za njih. Treći može biti okolina u kojoj držite mobitel, jer i vanjska temeperatura ima određeni utjecaj na to. Četvrti može biti nadogradnja na novu inačicu OS-a. Savjetujem Vam da učinite sljedeće: isključite pozadinske aplikacije (one koje ste rijetko koristili, a stalno su aktivne), držite mobitel dalje od sunčevog svjetla, sobne lampe, radijatora, računala ili bilo kojeg drugog jakog izvora topline, pokušajte obavljati jedan po jedan zadatak na mobitelu i, za svaki slučaj, reducirajte svjetlinu ekrana i korištenje WiFi-ja (iako se to preporuča za hlađenje baterije). S obzirom na to da proizvođač planira nadogradnju sustava na Android 7.0 (kod nas još nije dostupan), moguće je da i nadogradnja na Android 6.0, koju ste vjerojatno instalirali prije godinu dana stvara problem CPU-u jer od njega zahtijeva više energije. Dakle, ako vam dođe 7.0 na instalaciju, nemojte ga neko vrijeme instalirati. Ako Vam se ovo i dalje bude događalo, posjetite servis, s time da mislim kako vam ovo neće ući u jamstvo ako je prošlo više od dvije godine od kupnje.

Odgovori

Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.