Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Mobiteli
 • Autor
  Amer R.
 • Posljednji komentirao
  Ivan I.
 • Broj komentara
  4

iPhone 5c ili LG G3

Odgovori

Po meni ja bih odabrao iPhone jer sam navikao na iOS i sviđa mi se taj ekosustav. Ali za nekog tko je napredan korisnik bit će mu bolji LG G3 jer ima veći ekran i lakše ga je podešavati...

Tu je usporedba recenzija: www.usporedi.hr/usporedba/brzinski-test/mobiteli/lg-g3/apple-iphone-5c

Odgovori

G3 bez ikakvog razmišljanja, kad se navikneš na veliki ekran, ajfon bu ti zgledo ko igračka. Kamera mu je odlična i za foto i za video - 4K video ubije što god da taj ajfon snima (mislim da samo Full HD). MOžeš umetnut SD karticu ako treba, ajfon nema utor, na komp ga spajaš plug and play, za ajfon moraš imat instaliran iTunes na svakom kompu... itd.

Odgovori

E da i izmjeniva baterija na G3, ajfon kad se isprazni na ulici/izletu/plaži puniš na one prijenosne baterije koje su meni bezveze, a kad je baterija na kraju životnog vijek  je problem jer treba nosit u servis da zamijene. E da, G3 koristi vulgaris micro USB, ajfon svoj posebni kabel koji se voli trgati (original je preko 100kn), a ako kupiš zamjenski kineski ponekad ne rade itd. 

Uopće se ne vidi da ne volim apple proizvode, jelda? :)))

Odgovori

Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.