Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
 • Tema
 • Forum
 • Autor
 • Posljednji komentirao
 • Broj komentara
 • Forum
  Mobiteli
 • Autor
  ronaldo c.
 • Posljednji komentirao
  Ante G.
 • Broj komentara
  3

Koji je po vama bolji mob

Odgovori

Pozdrav, zaista težak izbor. Ako ćemo gledati detalje, onda LG G5 ima najveći (5.3") ekran, ali i najmanju (2800 mAh) bateriju. Galaxy S7 jedini podržava bežično punjenje. Što se tiče čipseta i radne memorije, kod sva tri mobitela je sve jednako. LG G5, također, ima i nešto jače kamere od ostalih (a ima i dvostruku stražnju kameru). Ovo ostalo je sve više-manje isto. Za više detalja pogledajte: http://www.usporedi.hr/usporedba/mobiteli/lg-g5/samsung-galaxy-s7/htc-10

Odgovori

Osobno bi uzeo S7, ali sva tri su stvarno dobra

Odgovori

Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.