Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Avnet doveo Oracle Cloud u Hrvatsku
Osim u Hrvatskoj, Oracle Cloud bit će dostupan u još 9 zemalja
Avnet je najavio da će isporučiti Oracle hardver, softver i cloud rješenja za zemlje jugoistočne Europe i Rumunjsku, što će pomoći da lokalni korisnici dobiju rješenja za IT potrebe svojih tvrtki
Osim ponude Oracleovih hardverskih i softverskih proizvoda, Avnetovi kupci u regiji imat će pristup raznim Oracle uslugama što uključuje Softver-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) i Infrastructure-as -a-Service (IAA) ponudu

Nova Avnet ponuda uključuje proizvode kao što su Oracle Cloud, Oracle Mobile Application Framework, Java, Oracle Business Analytics, Oracle Storage, Oracle Servers, Oracle Virtualization i Oracle Enterprise Manager, kao i neke od Oracle Service Cloud ponude, a bit će dostupna od srpnja 2016. godine. Ovime se povećava ponuda Avnetovih rješenja u deset država u Jugoistočnoj Europi: Hrvatskoj, Bugarskoj, Srbiji, Sloveniji, Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Makedoniji, Crnoj Gori i Rumunjskoj.

Cloud rješenja pružaju korisnicima i tvrtkama različite mogućnosti za pohranu i obradu njihovih podataka u virtualnim centrima, koji mogu biti smješteni diljem svijeta. Cloud se oslanja na dijeljenje podataka kako bi se postigla dosljednost i ekonomičnost obujma podataka.

Osim ponude Oracleovih hardverskih i softverskih proizvoda, Avnetovi kupci u regiji imat će pristup raznim Oracle uslugama što uključuje Softver-as-a-Service (SaaS), Platform-as-a-Service (PaaS) i Infrastructure-as -a-Service (IAA) ponudu. Avnetovi regionalni stručnjaci također će biti u mogućnosti ponuditi podršku i upravljanje zadacima koji se odnose na Proof of Concepts (modeliranje stvarne tržišne situacije na osnovi tehnoloških, poslovnih i financijskih interesa), kao i one vezane za testiranje sustava.

.

Više o temi Avnet.

Milan Dalmacija
6.9.2016.
Tagovi cloud , avnet , oracle , ji europa
Komentari (0)
Pročitano (637)
Lenovo serveri ostvarili šest svjetskih rekorda
Lenovo je predstavio novi set "big data" servera, softvera i rješenja koji će omogućiti brži uvid, pojednostavljenje upravljanja IT sustavima, smanjenje ukupnih troškova poslovanja i maksimizirati vrijeme operativnog rada. Opremljeni najnovijim procesorima serije Intel Xeon, serveri tvrtke Lenovo ostvarili su šest svjetskih rekorda za izvedbu na područjima virtualizacije, baza podataka, računalstva visoke izvedbe i radu s velikim opterećenjima.
10.4.2016.
Adacta vodeći Microsoft partner i dalje raste
Danas je u Adacti održan press-brifing s novinarima na kojem je Adacta predstavila svoje poslovne rezultate te najavila događanja za naredno razdoblje. Adacta je tako uspješno završila 2015. godinu s impresivnim rastom prihoda u području BI i CRM rješenja te planira nastaviti s intenzivnim investicijama u razvoj vlastitih rješenja.
14.3.2016.
Metronet postao Microsoft partner za rješenja u oblaku
Zajedničkom konferencijom za novinare Microsoft Hrvatska i Metronet telekomunikacije d.d. obilježile su početak partnerskog odnosa u pružanju "cloud" usluga i rješenja za poslovne korisnike kroz svoju trgovinu aplikacija - Cloudmarket.hr.
4.11.2015.
Budućnost cloud igara uz GeForce NOW
Ako ste prije čekali sate dok se skine omiljena najnovija igra, iz Nvidije poručuju da sada možete zaboraviti na to. Uz Nvida streaming tehnologiju, fenomenalne igre poput "The Witcher 3: Wild Hunt" su sada dostupne za samo 30 sekundi od vas.
2.10.2015.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.