Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Instagram upozorava na screenshotove poruka
To vrijedi zasad samo za poruke koje su pregledane i nestaju iz inboxa
Instagram je uveo neke novosti u svoje Direktne poruke. Sad ćete moći dobivati notifikacije kada vaš prijatelj napravi screenshot poruke. No, to vrijedi samo za nestajuće poruke, odnosno one koje su pročitane.

Instagram šalje notifikacije kada prijatelji vide poruku korisnika

Tako će ova aplikacija u vlasništvu Facebooka dodati još jedan element povezivanja u svojim Direktnim porukama, a korištenje ove opcije je jednostavno.

Korisnik može prijeći prstom direktno u kameru kako bi snimio fotografije ili videozapise, a zatim dodirnuti strelicu da bi ih poslao prijateljima. Korisnik može odabrati ili stvoriti novu grupu prijatelja u samo nekoliko dodira, a također može poslati i pojedinim prijateljima u isto vrijeme. Također, korisnici mogu uzeti screenshot svog Instagrama, a u dnu će se pojaviti novi prozor s natpisom "Podijelite post s prijateljima" te ponuditi nekoliko načina dijeljenja fotografija.

Razlog uvođenja ove opcije je taj što poruke nestaju iz inboxa prijatelja nakon što ih oni vide. A sad ih mogu ovjekovječiti uzimanjem screenshota. No, čini se kako je Instagram prekopirao već postojeću opciju sa Snapchata, koji ionako funkcionira tako da poruke nestaju iz inboxa nakon što su viđene. Uz to, obje mreže šalju notifikacije kad prijatelji vide poruke korisnika.

.

Više o temi Instagram.

Komentari (0)
Pročitano (489)
Nova studija otkrila depresivne korisnike Instagrama
Tim znanstvenika objavio je novu studiju koja na temelju fotografija različitih korisnika društvene mreže Instagram može otkriti depresivce. Nagovještaji psihičkog stanja fotografa leže u mnogim stvarima koje znanstvenici nazivaju "markerima".
23.8.2016.
Slanje poruka je moguće i preko Instagrama
Taman nakon što smo objavili vijest o tome kako koristimo previše različitih servisa za slanje poruka Instagram je objavio fascinantnu novost - još jedan servis za slanje poruka.
14.12.2013.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.