Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Instagram upozorava na screenshotove poruka
To vrijedi zasad samo za poruke koje su pregledane i nestaju iz inboxa
Instagram je uveo neke novosti u svoje Direktne poruke. Sad ćete moći dobivati notifikacije kada vaš prijatelj napravi screenshot poruke. No, to vrijedi samo za nestajuće poruke, odnosno one koje su pročitane.

Instagram šalje notifikacije kada prijatelji vide poruku korisnika

Tako će ova aplikacija u vlasništvu Facebooka dodati još jedan element povezivanja u svojim Direktnim porukama, a korištenje ove opcije je jednostavno.

Korisnik može prijeći prstom direktno u kameru kako bi snimio fotografije ili videozapise, a zatim dodirnuti strelicu da bi ih poslao prijateljima. Korisnik može odabrati ili stvoriti novu grupu prijatelja u samo nekoliko dodira, a također može poslati i pojedinim prijateljima u isto vrijeme. Također, korisnici mogu uzeti screenshot svog Instagrama, a u dnu će se pojaviti novi prozor s natpisom "Podijelite post s prijateljima" te ponuditi nekoliko načina dijeljenja fotografija.

Razlog uvođenja ove opcije je taj što poruke nestaju iz inboxa prijatelja nakon što ih oni vide. A sad ih mogu ovjekovječiti uzimanjem screenshota. No, čini se kako je Instagram prekopirao već postojeću opciju sa Snapchata, koji ionako funkcionira tako da poruke nestaju iz inboxa nakon što su viđene. Uz to, obje mreže šalju notifikacije kad prijatelji vide poruke korisnika.

.

Više o temi Instagram.

Komentari (0)
Pročitano (788)
Nova studija otkrila depresivne korisnike Instagrama
Tim znanstvenika objavio je novu studiju koja na temelju fotografija različitih korisnika društvene mreže Instagram može otkriti depresivce. Nagovještaji psihičkog stanja fotografa leže u mnogim stvarima koje znanstvenici nazivaju "markerima".
23.8.2016.
Slanje poruka je moguće i preko Instagrama
Taman nakon što smo objavili vijest o tome kako koristimo previše različitih servisa za slanje poruka Instagram je objavio fascinantnu novost - još jedan servis za slanje poruka.
14.12.2013.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.