Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
MAXtv putem satelita
Svi oni kojima je MAXtv usluga ranije bila nedostupna, primjerice u manjim, ruralnim sredinama ili pak na otocima i slično, moći će uživati u brojnim serijama, informativnim, glazbenim, sportskim, dokumentarnim i edukativnim emisijama jer se MAXtv sada vrti preko satelita.

Izbor programa koje će MAXtv emitirati putem satelita vrlo je sličan onima koje mogu pratiti postojeći korisnici MAXtv usluge, emitirane putem IPTV tehnologije, te će korisnici moći odabrati između različitih programskih paketa onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Uslugu MAXtv-a putem satelita moguće je zatražiti u svim T-Centrima ili putem Službe za korisnike. Svim zainteresiranim korisnicima T-HT će u najkraćem mogućem roku instalirati potrebnu opremu te omogućiti praćenje MAXtv-a bilo gdje u Hrvatskoj. Nadalje, T-HT omogućuje korisnicima i sve elemente potrebne za prijem MAXtv-a putem satelita, poput satelitskog antenskog sustava (tanjura) i MAXtv satelitskog prijamnika, a sve to korisnici mogu zatražiti po povoljnim cijenama u T-Centrima ili putem Službe za korisnike. 

Testno emitiranje MAXtv usluge putem satelitske platforme započeto je još u listopadu, a nakon uspješno provedenog testiranja, T-HT je uslugu spreman ponuditi svima. Satelitski kapacitet osiguran je od Eutelsat-a na satelitu Sesat 1 (16° istočno)

Više na www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv

6.12.2010.
Tagovi
Komentari (0)
Pročitano (3771)
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.