Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Samsung donirao UNICEF-u 60 tableta
Donacija je dio projekta "Potpomognuta komunikacija za djecu s teškoćama"
Samsung je danas svečano uručio 60 tableta UNICEF-u u sklopu projekta kojim se pomaže djeci s poteškoćama u komunikaciji. Svi Samsung Galaxy Tab A će biti donirani zdravstvenim i ustanovama socijalne skrbi diljem Hrvatske.
134 stručnjaka iz 31 institucije će moći bolje raditi s djecom koja imaju poteškoće u razvoju, zahvaljujući 60 doniranih tableta

Ova donacija je samo mali dio pomoći koje Samsung pruža ovom projektu, s ciljem da djeci s teškoćama u razvoju pomoću modernih tehnologija omoguće da jednostavnije izraze svoje misli, potrebe i osjećaje te da se lakše integriraju u društvo. Naime, Samsung u sklopu UNICEF-ovog projekta ulaže podjednako u ljudske i materijalne resurse. 

Tako će 134 stručnjaka iz 31 institucije u Hrvatskoj ojačati svoje kapacitete za rad s djecom koja boluju od autizma, cerebralne paralize te intelektualnih i govornih teškoća. UNICEF će donirati tablete zdravstvenim i ustanovama socijalne skrbi koje će ih kasnije koristiti u terpaijskom radu s djecom. Za projekt "Potpomognuta komunikacija za djecu s teškoćama" su se prijavile udruge iz 18 županija i Grada Zagreba, a procjenjuje se da će program pomoći oko 60 posto djece u ranoj dobi s razvojnim teškoćama.

.

Više o temi Samsung.

Komentari (0)
Pročitano (637)
Pogledajte fotografije Samsung Galaxyja J3 (2017)
Samsungova iznimno uspješna serija J kreće u redizajn. Poput drugih serija Samsungovih pametnih telefona u 2017. možemo očekivati novosti i s tri predstavnika niže srednje klase. Prvi od njih, J3 (2017) se pojavio na fotografijama.
24.11.2016.
Odabrali smo: 5 najboljih tableta u 2016.
Ova godina je donijela pregršt noviteta u svijetu potrošačke elektronike. Tako su se na policama trgovina našli i neki zanimljivi tableti. Za vas smo izdvojili pet najboljih koje trenutno možete naći na tržištu, a među njima se skrio i pokoji klasik.
23.11.2016.
Samsung kupuje Harman za 8 milijardi dolara u gotovini
Harman se nalazi na mnogim tržištima. Najveći su igrač u automobilskoj industriji i business-to-business platformama. Mogu ponuditi audio i vizualna rješenja za profesionalne svrhe poput stadiona, koncertnih dvorana i slično. Uz to imaju i veliko odjeljenje za IoT.
21.11.2016.
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.