Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
TotalTV satelitski program
Total TV, regionalna satelitska platforma objavila je vijest o pokretanju novog hibridnog servisa koji korisnicima, osim satelitskih kanala, omogućava i prijam digitalnih zemaljskih DVB-T signala. Za korisnike u cijeloj regiji ovo je važan doprinos u provedbi nacionalnih strategija digitalizacije.


Na nedavnoj novinarskoj konferenciji TotalTV je predstavio svoju zanimljivu ponudu digitalne satelitske televizije za čiju je instalaciju dovoljno samo električno napajanje i televizor, bez potrebe za optičkim kablovima, internetom ili fiksnom telefonskom linijom. Prednosti satelitske platforme je što je svugdje dostupna i nije vezana uz postojeću infrastrukturu. Idealno rješenje za sve korisnike koji žele samo TV program ili koji su u izoliranijim područjima i ne mogu primati digitalni signal ili kablovsku televiziju.

Korisnicima je na raspolaganju satelitski program sa 80 domaćih i stranih kanala (gotovo svi sa prijevodom) emitiranih putem satelita (DVB-S) ili terestijalne (DVB-T) platforme te više od 200 slobodnih (free to air) kanala preko W2, Astra ili Free Bird satelita. Prijamnici iz ponude su hibridni, odnosno imaju ugrađen tuner i za satelitski i za zemaljski program.

PAKETI

Ponuda se sastoji od dva glavna paketa, TOTAL TV 1 sa 50 kanala koji košta 59 kuna mjesečno i TOTAL TV 2 sa 61 kanalom koji košta 69 kuna mjesečno. Uz to je moguće nadoplatiti i za posebne pakete (HBO paket, Cinemax paket, Club X paket, Pink Music paket i HD paket). Najzanimljiviji dodatni paket je HD paket u kojem se, za sad, nalaze tri HD programa, točnije Eurosport HD, Eurosport 2 HD i National Geographic HD košta dodatnih 19 kuna.

Maksimalni paket, dakle paket sa kompletnom ponudom uključujući i HD programe, košta 140 kuna mjesečno. Uz to, za bilo koji od odabranih paketa svaki korisnik Total TV-a ima mogućnost praćenja 200 slobodnih TV i radio kanala sa satelita W2, HOTBIRD ili ASTRA, po osobnom izboru. Za detaljinije opise i cijene posjetite www.totaltv.tv

 

PRIJAMNICI

Trenutno, Total TV nudi tri različita prijamnika. Osnovni SD prijamnik sa za SD sadržaje, napredniji HD prijamnik za HD sadržaje i posebni HD DVR prijamnik sa čak tri tunera (dva satelitska i jedan zemaljski) koji omogućuje snimanje čak dva programa u isto vrijeme na ugrađeni tvrdi disk od 320 GB sa funkcijama snimanja, pauziranja i premotavanja. Pohvalno, HD prijamnici dolaze i sa HDMI kablom.

Novost je i ekskluzivni dogovor sa Movieplex kinima za prijenos zadnjih osam utakmica svjetskog nogometnog prvenstva u 3D tehnologiji u Movieplex kinima.

www.totaltv.tv

 

M.M.

22.6.2010.
Tagovi
Komentari (0)
Pročitano (10319)
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.