Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Transcend ekstremne memorije
Transcend je kao lider na polju memorija i vanjskih diskova ponudio čitavu liniju industrijskih SO-DIMM i dugih DIMM memorijskih modula. Ova dva memorijska modula, koji se sastoje od DRAM čipova i komponenti su proizvodi visoke kvalitete.

MEMORIJA ZA EKSTREMNE UVJETE

Transcend SO-DIMM serija industrijskih memorijskih modula uključuje DDR, DDR2 i DDR3 industrijske memorijske module, dok su dugi DIMM moduli dostupni kao DDR3 1333MHz memorije. Kako bi se osigurala dodatna stabilnost, svi ovi moduli moraju proći rigorozna temperaturna testiranja prije nego što se proglase spremnim za rad i puste na tržište.

Industrijskim opsegom (od -40 do 85° C) operativne temperaturne fleksibilnosti, novi širokotemperaturni memorijski moduli su posebno dizajnirani da održe visoke performance čak i u ekstremnim uvjetima.

Sa debljom tiskanom pločom i 30" zlatnim kontaktima koji su deset puta deblji od običnih tiskanih ploča, Transcend širokotemperaturni SO-DIMM i dugi DIMM moduli dovoljno dugo traju te omogućuju često ubacivanje i uklanjanje, a također osiguravaju i mnogo kvalitetniji signal. Ovakav dizajn omogućuje učinkovitije filtriranje u aplikacijama koje zahtijevaju maksimalnu pouzdanost, poput povjerljive industrijske primjene, medicinske instrumentacije, itd.

Nove SO-DIMM kao i Long-DIMM memorijske module pokrivaju Transcendova doživotne garancije, a dostupne su u sljedećim varijantama: 512MB DDR 400MHz; 2GB DDR2 533/667/800MHz i 4GB DDR3 1333MHz. Dugi DIMM moduli dostupni su kao 1 do 4GB DDR3 1333MHz memorije.

<strong>Autor:</strong> Uredni&scaron;tvo <em>via</em> Transcend PR
24.6.2011.
Tagovi
Komentari (0)
Pročitano (2040)
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Uživajte u glazbi uz stilizirane, iznimno kvalitetne on-ear slušalice
Panasonicove slušalice RP-HF100 stiliziranog su dizajna i vrlo kompaktne jednom kada ih sklopite. Te lagane on-ear slušalice isporučuju iznimno kvalitetan i bogati zvuk zahvaljujući 30 milimetarskim zvučničkim jedinicama naprednog zvuka s neodimijskim magnetima i velikim naušnjacima.
Najbolji laptopi (2016.) u četiri cjenovna ranga
Odlučili ste se na kupnju novog laptopa, no ne znate na što obratiti pozornost prilikom kupnje? U današnje vrijeme, kada nam je tehnologija dostupnija nego ikad, lako se izgubiti u mnoštvu specifikacija i modela prijenosnih računala na tržištu. Kako bi vam iskustvo kupovine novog prijenosnika učinili lakšim donosimo pregled osnovnih smjernica koje će vam učiniti kupnju vremenski i ekonomski isplativijom.
Novi Lenovo C2 Power za samo 99 kuna
Uz uslugu interneta, televizije i(li) telefona, Iskonovi tisućaši promotivnoj akciji do 1. prosinca ili do isteka zaliha imaju mogućnost odabrati i smartphone Lenovo C2 Power za samo 99 kuna.
Top lista aplikacija za iPhone i Androd
Istražili smo koje su najbolje aplikacije za iPhone i Android pametne uređaje. Ovaj puta donosimo vam popis najboljih aplikacija koje će vam pomoći pri svakodnevnim zadacima. Uz naš izbor najboljih aplikacija ćete izraziti vlastitu kreativnost, poboljšati učinkovitost ili se nasmijati do suza. Isprobajte puni potencijal svog pametnog uređaja, brže i učinkovitije obavljate svakodnevne zadatke i pametno iskoristite svoje vrijeme.
Stiže SanDisk 1TB SD kartica
Prema glasinama sa fotoblogova uskoro nam dolaze terabajtne memorijske kartice (1TB, odnosno tisuću gigabajta). Rastom kvalitete videa i fotografije ti zapisi imaju sve više podataka pa će ova vijest biti zanimljiva prije svega profesionalnim fotografima i video snimateljima koji će sada lakše snimati 4K video u nekom naprednom kodeku.
Top 5 noviteta s Photokine 2016.
Photokina sajam ni ovaj put nije razočaralo - svi proizvođači su čekali da upravo na Photokini predstave svoje najbitnije nove proizvode, a ako nisu bili spremni najavili su "razvoj proizvoda" i pola godine prije predstavljanja.