Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Transcend ekstremne memorije
Transcend je kao lider na polju memorija i vanjskih diskova ponudio čitavu liniju industrijskih SO-DIMM i dugih DIMM memorijskih modula. Ova dva memorijska modula, koji se sastoje od DRAM čipova i komponenti su proizvodi visoke kvalitete.

MEMORIJA ZA EKSTREMNE UVJETE

Transcend SO-DIMM serija industrijskih memorijskih modula uključuje DDR, DDR2 i DDR3 industrijske memorijske module, dok su dugi DIMM moduli dostupni kao DDR3 1333MHz memorije. Kako bi se osigurala dodatna stabilnost, svi ovi moduli moraju proći rigorozna temperaturna testiranja prije nego što se proglase spremnim za rad i puste na tržište.

Industrijskim opsegom (od -40 do 85° C) operativne temperaturne fleksibilnosti, novi širokotemperaturni memorijski moduli su posebno dizajnirani da održe visoke performance čak i u ekstremnim uvjetima.

Sa debljom tiskanom pločom i 30" zlatnim kontaktima koji su deset puta deblji od običnih tiskanih ploča, Transcend širokotemperaturni SO-DIMM i dugi DIMM moduli dovoljno dugo traju te omogućuju često ubacivanje i uklanjanje, a također osiguravaju i mnogo kvalitetniji signal. Ovakav dizajn omogućuje učinkovitije filtriranje u aplikacijama koje zahtijevaju maksimalnu pouzdanost, poput povjerljive industrijske primjene, medicinske instrumentacije, itd.

Nove SO-DIMM kao i Long-DIMM memorijske module pokrivaju Transcendova doživotne garancije, a dostupne su u sljedećim varijantama: 512MB DDR 400MHz; 2GB DDR2 533/667/800MHz i 4GB DDR3 1333MHz. Dugi DIMM moduli dostupni su kao 1 do 4GB DDR3 1333MHz memorije.

<strong>Autor:</strong> Uredni&scaron;tvo <em>via</em> Transcend PR
24.6.2011.
Tagovi
Komentari (0)
Pročitano (2097)
Komentari
Ukupno komentara: (0)
Komentiraj članak :
Izbor urednika
Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
Stvorena najbrža kamera na svijetu
Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
Moguće je doznati što gledate na internetu
U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
iPhone 8: Sve što trebate znati
Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.