Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Kako spriječiti WhatsApp da podijeli vaš telefonski broj s Facebookom?
 • Ranije smo pisali o ovom specifičnom pitanju. Naime, dijeljenje vašeg telefonskog broja, zajedno s drugim podacima, omogućit će Facebooku da vam sugerira više prijatelja ili da primijeni ciljano oglašavanje na vašem profilu. 

  Isključivanje ovih promjena na vašem WhatsApp računu je vrlo jednostavno. Prije svega, trebate znati da imate još 30 dana da isključite ove opcije nakon što ste prihvatili nove Uvjete korištenja i politiku privatnosti (Terms of Service and Privacy Policy). A potom trebate učiniti sljedeće:

  1. Otvorite WhatsApp na vašem mobitelu.

  2. Stisnite padajući izbornik s gornje desne strane i izabrati Postavke (Settings) na Androidu ili pritisnite izbornik Postavke (Settings) u donjem desnom kutu na iOS-u.

  3. Odaberite Korisnički račun (Account).

  whatsapp steps 1-3.png

  4. Pritisnite kvačicu na Podijeli informacije o korisničkom računu (Share my account info).

  5. Da biste onesposobili promjene, pritisnite Ne (Don't share). 

  whatsapp steps 4-5.png

  Ako niste sigurni jeste li sve učinili ispravno, provjerite je li zatamnjena opcija Podijeli informacije o korisničkom računu (Share my account info).

  Ta-da. Gotovi ste. WhatsApp neće podijeliti vaš broj telefona ili ostale privatne podatke s vašim Facebook profilom.

  prije godinu dana
  SLIČNA PITANJA I SAVJETI
  Izbor urednika
  Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
  Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
  Stvorena najbrža kamera na svijetu
  Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
  Moguće je doznati što gledate na internetu
  U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
  Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
  Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
  iPhone 8: Sve što trebate znati
  Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.