Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Laptop mi se pregrijava stalno! Što da radim?!
 • Nažalost pregrijavanje kod laptopa je (pre)čest problem. Najčešće je stvar u tome što se nakupilo prašine na ventilaciji koja ga hladi. Prvi i najjednostavniji korak koji preporučamo je da probate jednostavno dobro ispuhat sam ventilacijski otvor na laptopu. Ako to ne pomogne onda ga treba otvoriti i dobro počistiti. Ovo ne preporučamo da se radi samostalno, osim ako ne znate dobro što radite. Radije laptop ipak odneste u neki servis.

  Samo čišćenje nikako ne bi trebalo biti jako skupo (maksimalno par sto kuna). Njime se može spriječiti puno veća šteta, jer od pregrijavanja se može pokvariti matična ploča uređaja. U tom slučaju uređaj postaje neupotrebljiv, a zamjena košta koliko i novi laptop.

  prije 4 godine
  SLIČNA PITANJA I SAVJETI
  Izbor urednika
  Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
  Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
  Stvorena najbrža kamera na svijetu
  Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
  Moguće je doznati što gledate na internetu
  U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
  Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
  Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
  iPhone 8: Sve što trebate znati
  Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.