Klikni ovdje za pregled usporedbe odabranih uređaja
0 x
Što kad se računalo nakon nekog vremena "uspori"?
 • Ima nekoliko stvari koje možete napraviti kako bi ponovo ubrzali rad svog PC-a. Ako do sada niste reinstalirali operativni sustav, sada je pravo vrijeme da to napravite. Ne zaboravite na sigurno pohraniti sve važne datoteke, a isto tako i postavke, lozinke i slično.

  Također, ako je riječ o stolnom računalu, bilo bi dobro da otvorite kućište i dobro usišete prašinu koja se tijekom godina nakupljala. Pazite da ne oštetite ili usišete neki konektor ili neki drugi manji objekt.

  Kada ste napravili sve navedeno, ponovo snimite OS i problem je riješen. No ovo nije trajno rješenje, jer se prilikom svake instalacije i/ili deinstalacije pojavljuju nove datoteke sustava koje tijekom godina jednostavno počnu usporavati čitav sustav, te je stoga i preporučljivo reinstalirati čitavo računalo barem jednom godišnje.

  prije 3 godine
  SLIČNA PITANJA I SAVJETI
  Izbor urednika
  Kako spriječiti "krađu" WiFi-ja?
  Ako vam je internet spor, a računi već nego inače, moguće da vam netko "krade" WiFi. Kako postoje metode krađe, tako postoje i metode zaštite, koje ćemo vam izložiti u ovom članku.
  Stvorena najbrža kamera na svijetu
  Iako se mnogi veliki proizvođači foto i video opreme trude napraviti što prestižnije, brže i moćnije uređaje, u tome očito ne uspijevaju. Naime, znanstvenici sa Sveučilišta Lund su stvorili najbržu kameru na svijetu koja snima čak 5 bilijuna fps!
  Moguće je doznati što gledate na internetu
  U udobnosti svog doma gledate film na internetu ili pretražujete web-stranice misleći kako nitko osim vas ne vidi što radite. No, dva odvojena istraživanja pokazala su kako to nije baš tako.
  Hoverbike - vozilo budućnosti ili maštarija?
  Čovjek je poprilično inventivan kada je u pitanju smišljanje načina prijevoza ljudi i dobara od točke A do točke B. Tako danas poznajemo vozila koja se kreću kopnom, morem, zrakom i ispod zemlje, iako smo isključivo kopnena bića. Na popis raznih prometala uskoro bi se mogli uključiti i hoverbikeovi, a mi vam donosimo naša razmišljanja, ali i nekoliko informacija o njima.
  iPhone 8: Sve što trebate znati
  Glasine o Appleu 8 su se pojavile onoga dana kad je predstavljen iPhone 7. Otada do danas se nakupio priličan broj (pomalo i nevjerojatnih) spekulacija, koje vam donosimo na jednom mjestu, uz napomenu da ćemo ovu temu nadopunjavati kako nove vijesti i glasine budu pristizale, a pogotovo kad budu i službeno potvrđene.